37+0

37vk_1

37vk_2

37vk_3

 

Kolme viikkoa eräpäivään ja valtaosa vauvatarvikkeista hankittuna. Peppupyyhkeissä ja harsoissa löytyy, vaippaa on sekä vauvalle että synnyttäjälle, harsot ja rintaliivinsuojat ovat valmiina tositoimiin ja korvikkeella ja tuttipullollakin on syömiseen varauduttu. Uusi vaipanvaihtoalusta on edelleen Ikeasta ja sisarusten vanha amme varustettiin uudella kylpytuella (Flexibathkin nykyään Stokke-merkin alla). Villarasvaa ja vauvaöljyä vois vielä hankkia (Lactolinea, sinkkivoidetta ja Bepanthenia meiltä löytyy), muuten taitaa tärkeimmät olla jo tässä. Vai kuinka?

Three weeks to due date and almost everything is ready.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

 1. Ai se h-hetki on jo nuin lähellä.. paljon voimia loppurutistukseen! <3

  Tuo pullo on aivan ihana! Melkeen houkuttelee opettamaan tuon 1-vuotiaan pullolle. 😉

 2. Hanki vielä, ellei teillä jo ole, nenätipat ja nenä Friida. Meillä esikoinen sairastutti heti vastasyntyneen ja tukkoinen pieni nenä plus imetys oli aika tuskaista. Ja sitä kesti kahteen ikäkuukauteen asti, aina enemmän tai vähemmän flunssaa molemmilla. Ja sen friidan täytyy olla se versio, jossa aikuinen imee limaa pois.

  Olihan sinulla jo D vitamiinit ja Rela tipat? Meillä aloitettiin varmuuden vuoksi vitamiinin kanssa nuo tipat.

  Onnea loppuodotukseen ja synnytykseen! Kauniilta näyttää vauvalle hankitut varusteet.

 3. Iihanaa! Kohta tulee vaippoihin täytettä! Siis ihan se peppu tuli mieleeni, ei niinkään ne muut täytteet..
  Lansihnoh, imettäjän tuki ja turva tuohon kasaan vielä! Vaan eikös se sitä villarasvaa justiin ole? Mä käytin sitä koko imetysvuoden, alussa melkein uin siinä.. Onneksi sitä sai sairaalastakin mukaan kun en ollut sitä osannut ostaa etukäteen. Voimia!!

 4. Oi, siellähän on kaikki valmiina ja vatsa on niin kaunis! Itsellä on tänään mittarissa 30+1 ja pikkukakkosen tavarat odottavat vielä siellä täällä, osa varastossakin. Jospa sitä kohta tekisi jo inventaariota. Vaan eikö olekin kätevää, kun niin moni juttu löytyy jo kotoa! Se vaan, että kun niitä ei ole tarvittu useaan vuoteen ja varasto on ihan täynnä ja ne vauvatarvikkeet ja -vaatteet ovat siellä alimmaisina…

 5. Meillä mummu oli nokkela ja osti isosiskolle vauvanuken jonka tämä sitten pikkuveljen syntymäpäivänä itselleen hoidettavaksi sai. Se oli ihan huippu kiva idea kun hänetkin huomioitiin ja sai sitten samalla omaa vauvaa hoidella.