Aamupäivän valossaKerrankin olemme kameran kanssa kotosalla valoisaan vuorokaudenaikaan. Nyt on työ-vapaa viikonloppu, kerrankin ilman minuuttiaikataululla sovittua ohjelmaa. Toivoisin saavani järjesteltyä paikkoja ja lyötyä vaikka muutaman taulun seinään. Valitettavasti suuri määrä tavaraa taitaa kuitenkin jatkaa seilaamistaan paikasta toiseen, kunnes saadaan hankittua lisää kaappeja ja komeroita.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Hei, mitä kudot? Yllättävä värivalinta langalla, asuntonne perusteelle näyttäisi siltä että musta ei juurikaan nappais 🙂

  2. Joo, musta-harmaa-valko-skaala on toiminut on useamman vuoden, mutta nyt räväytin ja tilasin violetteja ja fuksianvärisiä tyynynpäällisiä, sekä fuksia-torkkupeiton! Suunnitelmissa on myös ulko-oven sisäpuolen maalaaminen samalla räikyvällä värillä…!!! Rapun puolelta ovi on kermanvärinen, lähinnä jugendin tyylinen, mutta sisäpuolelta joku pölvästi on levyttänyt oven sileäksi (ja samalla poistanut lasit). Eli ihan sama vaikka vähän räväyttäisimmekin!"Kudon" ranteenlämmittimiä. Ovat olleet kesken vasta noin 8 kuukautta… Töissä on nimittäin talvella pirun kylmä, sormet ovat niin kohmeessa, että hyvä kun tietokoneen näppäimiin osuu!