Aattona kuusen alla

Uskokaa tai älkää, mutta tänä vuonna jouluumme kuului myös pilkahdus punaista! Tai no, ei se ole pelkän uskon varassa, sillä kyllähän nuo kuvat asian todistavat. Omilla nauhoilla tuunattujen perustonttulakkien lisäksi punaista löytyi nauhasta kukkapuskan ympäriltä, kynttilöistä ja lahjapaketista. Ensin kuusen alla poseeraa osa ulos lähteneistä paketeista, myöhemmin omaan huusholliin jääneet yhdessä ensimmäisen sisääntulleiden pakettien satsin kanssa. Myöhemmin illalla saapui vielä melkoinen lahjalähetys. Kiitos vaan pukille, täällä ollaan taidettu olla kilttejä!

Lahjapaperina käytin Clas Ohlsonin pilkullista hyllypaperia, kiinnitykseen ja koristeluun hiljan tilaamiani Teippitarhan teippejä. Minusta noista tuli oikein söpöjä ja hillityn jouluisia!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Juu, kyllä punainen huomattiin , ja sehän näytti tosi hyvältä, samoin suloiset tontut! Tykkään kovasti tyylistäsi!!!!!mari

  2. Ihan rehellisenä kommenttina, tuo joulun väriyhdistelmä on IHANA varrattuna siihen normaaliin kelta-musta-harmaa-valkotyyliisi. Jotenkin se on alkanut tökkiä niin paljon!

  3. Kiitos mahtavasta blogistasi ja hyvää uutta vuotta. Muistin nähneeni blogissasi erilaisia teippejä ja niinpä, olit taas laittanut uusimpaan tekstiin linkin teippitarhaan. kiitos siitä, on kiva löytää etsimänsä kaivelematta!