Äidille vaatetta

aidillevaatetta

 

Kun melkein kuuden vuoden kotona (ns. pieruleggareissa) nujuamisen jälkeen pitäisi yhtäkkiä esiintyä ihmisten ilmoilla, on vaatekaappi väistämättä päivityksen tarpeessa. Etenkin, kun kaikki ne vanhat, laadukkaat ja asialliset lempparikuteet eivät edelleenkään mahdu päälle… Ja kun makuni on mikä on, ei uusien ostaminen ole ollenkaan niin yksinkertaista. Värin ja mallien lisäksi olen tarkka myös vaatteiden materiaaleista: luonnonkuidut villa (kaikki laadut), pellava ja puuvilla sekä selluloosakuidut viskoosi, modaali, tencel ja kupro kelpaavat, akryyli ja polyesteri ovat pannassa.

Cosilta ja Selectediltä näistä suosikkimateriaaleistani valmistettuja, makuni mukaisia vaatteita saa useampiakin (ja alesta niitä raaskisi ostaakin), sen sijaan H&M:lta kelpuutan itselleni lähinnä legginsejä, viskoositunikoita ja farkkuja. Joten jos teillä on vinkata tyylini ja lompakkoni mukaisia kauppoja, olen kuulolla!

New black quality clothes wanted!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Nanson myyntitapahtuma olisi Nokialla perjantaihin saakka. Itse tein sieltä löytöjä maanantaina, esim. mekkoja ja tunikoita kympillä. Kaiken värikirjon joukosta löytyi myös niitä mustia vaatteita, mutta kokovalikoima oli aika rajattu.

  2. Juuri tilasin itselleni Melliltä (Melli.fi) mustan mekkotunikan, joka taisi heti pompata suosikiksi ja luottomekoksi. Ekoa ja suomalaista, tykkään!