Äidin ja tyttären uikka-asut

 

uikkarit1 uikkarit2

Kun tänään kävelin Kapp Ahlin läpi, huomasin seinällä niin hienoja uikkareita, että ajattelin niistä teillekin vinkata. Tarjolla oli kaltaisilleni äitimassuillekin (kaksi raskautta, kaksi sektiota ja ihan kunnioitettava määrä raskausarpia ja tuskin koskaan palautuvaa nahkaa…) sopivan armollisia korkeita bikinihousuja ja kivoja kokouikkareita. H&M:n nettiä selatessa näin myös kivat, joskin vatsanahkoille ei-niin-armeliaat raitabiksut. Vaikka eipä sillä, aika paljon vettä saa virrata Tammerkoskessa, että tämä äiskä vetäisee simmarit jalkaan rannalla. Sen lisäksi että raskauskiloja on vielä roisisti jäljellä, en erityisemmin nauti järvessä uiskentelusta. Sen lisäksi, että vesi on mielestäni aina kylmää, ihan  hirvittää, mitä kaikkea siellä järven pohjassa oikein lymyää. Vaikka lapsena olinkin melkoinen vesipeto, en silloinkaan halunnut katsella uimalaseilla veden alla. Minä myös kammosin mutapohjaa ja pelkäsin, että levä takertuu jalkaan, tai kala koskee (puremisesta puhumattakaan). Että josko hankkisin itseni rantakuntoon kesäksi 2017, kun Tampereelle valmistuu maauimala?

Pikkutyttösille poimin kaksi suloista uikka-asua, joista tuo pallo-rusetti-versio meillä on jo hankittuna. Sen lisäksi tytölle mahtuu vielä viimekesäinen H&M:n kiva pinkki-musta kissauikkari.

Swimwear for both older and younger ladies.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Hahaa, siellä siis toinen joka kammoaa järvivesiä! 😀 Itselläni vielä herkkä iho reagoi järviveteen niin, että olen uimareissun jälkeen täynnä näppyjä. Kai se joku siitepöly tai muu niitä aiheuttaa. Joten monestakaan syystä mua ei ihan helpolla saa järveen uimaan. Maauimalaa siis odotellaan täälläkin erittäin innokkaana!