Äiskän uusi lelu ja pirpanoiden kaupunkikostyymit


Äiskän uusi lelu, Canon Power Shot SX220HS, saapui ja pääsi testinkiin. Järkkärin (Canon EOS 450D) lisäksi tunsin tarvetta myös pikkupokkarille, koska järkkäriä laukkuineen ja muine tykötarpeineen ei vaan tullut kanniskeltua mukana, eli ulkomaailmassa otetut kuvat jäivät kovin vähäisiksi. Mustan Pörssin huikean SX230HS tarjouksen tuotteet oli myyty loppuun, ennen kuin me hämäläiset ehdimme apajille, mutta onneksi Gigantti löi pian oman tarjouksensa peliin ja tämä GPS:tön 220 -malli saatiin meille.

Koska yksi lukijaiseni jo hyvän aikaa sitten toivoi lastenvaatepostausta, sai äiskän uusi lelu kunnian ikuistaa pirpanoiden Loppiais-asut. Ne päällä käytiin pyörähtämässä Sokoksella, jonka kivassa kahvilassa nautimme myös välipalan (viilit ja maissinaksut). Tyttö-rukkamme joutuu hyvinkin usein verhoutumaan poikain osastoilta hankittuihin vaatekappaleisiin, ja niinhän se oli tänäänkin. Kumpaisellakin mustan bodyn (H&M) päällä harmaa neuletakki (H&M), jalassa kalanruotokuvioiset, trikoovuorilla sekä kivoilla tikkauksilla ja taskuilla varustetut pökät (Kapp Ahl) ja kaulassa kalanruotokuviollinen ”palestiinalaishuivi” (Kapp Ahl). Se sentään hieman erilailla sidottuna, poikasella miehekkäästi länkkärityyliin ja tyttösellä naisellisemmin rusetilla. Tytöllä vielä varmuuden vuoksi päässä rusettipinni. Kaksospojiksihan näitä meidän mussukoita yleensä ensimmäiseksi epäillään, jopa silloinkin kun tyttö on pukeutunut mekkoon. Vissiin siksi, kun silloinkaan ei ole pinkkiä päällä. Istuu niin uskomattoman tiukassa nuo käsitykset ”tyttöjen ja poikien väreistä”!

Nähtäväksi jää, millainen maku lapsukaisille muotoutuu, mutta niin kauan kun äiskä ja iskä saa päättää, niin näillä mennään! Joulupukki toi muuten tytölle haaveilemamme Marimekon Iloisen Takin ja uskokaa tai älkää, niin sitä varten on jo taskuihin mätsäävät pinkit leggarit ja sukkikset hankittuna, että kyllä meilläkin sen verran osataan irroitella! 😉

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

 1. Meiltä löytyy myös pieni tekstiilikaksonen (vai pitäisikö sanoa kolmonen) 🙂 Nuo housut ovat ihan ykköset!

 2. Hienoina ollaan oltu liikenteessä!

  Joo, kumman tiukassa tuntuvat nuo värikäsitykset olevan, meilläkin kun asustaa yksi musta-valko-harmaa tyttölapsi.

 3. Meilläkin esikoisen aina oletettiin olevan poika koska vaaleanpunaista ja sitä kamalaa hailakan lilaa ei vaatekaapeista löydy. Nyt pikkuveli käyttää joitakin samoja vauvanvaatteita, ja kas, tytöksi luulevat.

  Luulin aina sen johtuvan niistä värivalinnoista, mutta missä lienee vika. Onhan se pikkuveli aika nätti pojaksi, mutta silti…

 4. Olen jo pitemmän aikaa katsellut kateellisena muksujesi tyyliä. Itsekin puen tytölle ”poikien” vaatteita. Ongelma on vain lahjaksi saadut vaatteet,joita tulee liikaa (ja ne poikien vaatteetkaan ei satu mun makuun). 3v. tytön omat suosikit on äidin iloksi farkut ja serkkupojalta peritty musta-harmaa hirviö paita.

 5. No kyllä sitä on oltu tyylikkäänä <3 Ihania!! Meidän tyttö matkii päiväkodin tyttöjä ja kaikki pitäis nyt olla pinkkiä. Pulkkakin piti melkein käydä vaihtamassa kun punainen ei kelvannut.

  -Tiina

 6. Mä haluan meidän emännälle Iloisen takin också ja sen pariks kesäks uudet Cientan kenkulit. Höh, meidän pikkuprinsessa ei päähänsä pinnejä huoli, eikä edes ponnaria vaikka ois tarvetta laittaa pian tukka kiinni tai sitten saa poikatukan kuten äitillänsäkki aina pikkasena ollut.