Äitienpäivän ex tempore -lahjat


Tällä viikolla olen ollut erityisen toimeliaalla tuulella. Ikea-reissun jälkeen olen asentanut yhden verhotangon, kaksi pimennysrullaverhoa, kaksi roskisvaunua, kirjahyllyyn uudet etusarjat, kaksi valaisinkiskoa ja kaksi (kohta kolme vuotta paketissa seissyttä) Garlandia, lapsilukot kahteen laatikkoon, ommellut kaksi verhoa ja kaksi säkkituolia puolitiehen, sekä maalannut yhden senkin ja yhden pöydän (jotka mies ystävällisesti ensin hioi). Tämän perushärdellin ohella siis. Nyt olenkin sitten ihan rättipuhkipoikkiväsynyt… Joten ei siis liene mikään ihme, että eilen vähän yllätyin, kun radiossa muistutettiin äitienpäivästä. Kaupassa en kuitenkaan ehtinyt edes kääntymään, koska ahkeroin sisätiloissa koko päivän (kiitos vaan lapsia ulkoiluttaneille mammalle ja papalle!), joten tänään pitikin sitten keksiä ex tempore -lahjukset äideillemme. Onneksi löysin jo kuukausia sitten tehtailemani kankaalla päällystetyt napit, joten lahjat valmistuivat hyvinkin sukkelasti. Kätköistäni löytyviin ilmakivääritauluihin (Citymarketin alelaarista) lisättiin vähän teippiä ja dymoa, viillettiin napeille pikku urat ja avot, lahjat olivatkin jo valmiina! Mamman napeissa klassista ruutukuosia ja mummalla reipasta raitaa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Olet kertonut, ettet halua kotiisi lahjaksi ”ei teidän väriä” olevia tavaroita. Itse kuitenkin tyrkytät omaa graafisuutta ja värimaailmaa muille lahjoina 😉 Oletkohan itse huomannut asiaa.

    1. Aiheellinen kommentti, minä kun en huomannut mainita, että nämä napit edustavat myös lahjansaajien värimaailmaa. Mamma, eli anoppini, pukeutuu mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi vain luonnonsävyihin (sisältäen eriasteiset ruskean sävyt), 14 vuoden aikana en ole nähnyt hänellä ainuttakaan ”värillistä” vaatekappaletta. Sen sijaan mumma käyttää myös värejä, mutta hänelläkin on hyvin runsaasti mustia ja mustavalkoisia vaatteita, mm. Marimekkoa ja Nansoa. Mustavalkoraita tuntui siis hänellekin kaikkein varmimmalta valinnalta. 🙂

  2. Kivan näköiset. Ja ollaan me ainakin saatu teiltä muutakin ku mustavalkoista, ettet nyt ihan aivopesua ainakaan harrasta;)
    K

    1. Suokaa anteeksi, että olen näin tökerösti liioitellut, että kehtasinkin kutsua itse näpertelemiäni nappeja lahjoiksi… :O