Äitiliinin omaa aikaaMelkoisen intensiivinen viikko takana, mutta hengissä on selvitty! 🙂

Sitä legendaarista ”omaa aikaa” on nyttemmin niin kovin hintsusti, joten kun pienikin rako järjestyy, tulee se käytettyä hyödyksi. Toissa päivänä vauvojen leikkiessä lattialla, mittailin ja teippailin liitutaulun (heh, sekin on jo ihan passé…) paikkaa seinään. Samana iltana vauvojen nukkuessa hipsin telaamaan ekan kierroksen ja seuraavana aamuna vauvojen leikkiessä jaloissa tokan kiekan ja iltapäivällä kolmannen kiekan ja harmaat ”kehykset”. Hupaisaa, miten ennen vähän vastenmielisetkin ”remppahommat” voivat nyt tuntua rentouttavilta ja suorastaan luksöriööseiltä äidin ikiomilta ”aivot narikkaan” puuhilta! 🙂

P.S. Taulun alareunaan on tulossa terästanko ja säilytyskipot liiduille, kunhan vain ehdin pyörähtää Ikeassa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

 1. Meilläkin suunnitellaan tuota sisustuskliseetä makuuhuoneeseen. 😀 Tosin kulahtaneiden kaapinovien piristykseksi. Tuo terästankoidea kuulostaa hyvältä, yritän itse juuri pähkäillä, että mihin ne liidut näppärimmin saisi.

  Niin ja hei. Näyttää ihan hiton hyvältä tuo teidän versio!

 2. Niinpä, mitä hemmetin väliä sillä on, vaikka jokin on jo ihan ”out of fashion”, jos siitä kerran itse diggaa! Tulee varmasti hienot kaapinovet, muista vaan vetää ensin kerros Otexia!

  Jaa kumpi näyttää hyvältä, liitutaulu vai päiväohjelma? Kiitti silti! ;D

  1. Hieno!!
   Siis kumpikin..teos sekä päiväohjelma.. mäkin ottaisin mieluusti muutamat tirsat kesken päivän 😀

 3. Siitä tuli hieno! Olen ihan samaa mieltä, ei ole mitään väliä onko joku juttu jo out tai ”ihan kaikilla”, jos siitä itse tykkää. Se on pääasia.

 4. Hyvätä näyttää ja kuulostaa:)
  Joo, eiks oo kumma miten arkiset jutut voi olla ”omaa aikaa”. Mulle sitä on joskus esim ihan rauhassa imurointi kun miehet on jossain pois jaloista.
  K

 5. Jossain postauksessa olit laittanut brion potkuauton toivelistalle. Halusin tulla vinkkaamaan että niiden valmistus on lopetettu, kannattaa ostaa ennen kuin loppuvat. Anttila kodin 1 Vantaa oli ainoa josta löysin.

 6. Ihana tuo liitutaulu sydeemi 😉 kuten tuo ankka vai mikä lie lintu joka roikkuu sulla kuvassa. Mistä olet sen hankkinut, sopisi meillekin…. Mukavaa viikonlopun jatkoa!