Alakerran vessa viimeistelyä vajaa valmis

wc_ak2

wc_ak3

wc_ak4

wc_ak8

wc_ak6

wc_ak7

 

Viime metreillä päätettiin yrittää, josko saataisiin rykäistyä alakerran vessakin käyttökuntoon ennen nimijuhlia. Kun kerta vesi- ja muut kalusteetkin olivat jo nurkissa pyörimässä. Paljon (meillä ja muualla) laatoittanut sukulaismies täräytti laatat vessan lattiaan ja luottoapurimme Jukka levytti seinät, OSB-levyllä jälleen kerran (kuten jo vuodesta 2009!). Ja vaikka olin itelleni vannonut, ettei enää ikinä laiteta itseämme samanlaiseen tappoaikatauluun, mitä yläkerran vessarempan kanssa, tehtiin se silti taas, kiitos putkimiehen aikataulujen. Seinät levytettiin tiistaina ja niitä päästiin värjäämään mustalla Supi-saunasuojalla noin kello 22, kun lapset olivat unessa. Siellä me miehen kanssa pylly vasten pyllyä sudimme seiniä yökahteen, jotta putkari pääsi aamulla asennushommiin. Vielä uupuu seinistä toinen kerros mustaa Supia, katto on maalaamatta, pöntön yläpuolelta kaappi asentamatta ja täytepalat allaskaapin sivuille sahaamatta. Mutta käytössä vessa on ollut nyt kaksi viikkoa. Ja voi jukra, miten luksöriöösiltä tuntuukaan, kun on kaksi vessaa. Ja vielä kun on vessa heti makuutilojen vieressä. Love it. Tästä vessasta haluttiin musta valkoisilla kalusteilla, päinvastoin kuin yläkerrassa. Tämä on lapsiperheen arkivessa, taso on laminaattia ja ovet kalvopintaiset, joten ne myös kestävät paremmin lasten läträämistä.

Allas, valopeili ja kaapit Kvikistä, Gustavsbergin pytty ja Hansgrohen hana Netraudasta. Hammasmuki tuore löytö Tigerista, suolasaippua (lähinnä nyt kuvausrekvisiittaa, käytän kasvojen pesuun) uusi tuttavuus Prismasta. Design-naulakot omista varastoista. 😉

Another toilet almost ready.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

14 kommenttia

 1. Upea! Kiitos inspiraatiosta. Onnistuuko tuolla naaman puunaaminen, eli saako riittävästi valotehoa? Itseäni houkuttaisi samantyylinen ratkaisu, mutta tämä askarruttaa.

  1. Mulle valo riittää kyllä, sillä taso ei ole kovin syvä (eli pääsee seisomaan riittävän lähelle peiliä) ja tuo valopeili antaa justiinsa oikein sen valonsa! Ja ylhäällähän meillä on sitten valkoinen veski.

 2. Vautsi miten hieno! Joku tällainen ratkaisu olisi ihan mahtava meidänkin vessaan, joka kaipaisi kipeästi päivittämistä 90- luvulta tähän päivään.

 3. Hienolta näyttää!
  Mistä tuo ruutulippu puuhe on ostettu?
  Sopis meidänkin sisustukseen.. 😉
  Voitko vastata sähköpostiini jos mahdollista.

 4. Minkä kokoinen toi peili on, muistatko hintaa? Meidän yläkerran vessasta puuttuu edelleen ja just tollasta kaavailtu…
  Naulakot on hianot:)!
  -Kipa-

  1. Tää on meillä jo kolmas koti, jossa sama peili, ekassa oli halogeeneilla, sitten tuli loisteputki ja nyt näyttäisi tulleen LED-versio! En oo ihan varma onko nämä jo keväällä ostetut loisteputkilla vai LEDeillä. Mutta kokovaihtoehdot on 80×65 ja 120x65cm (korkeus se 65cm) LED-versioiden hinnat 207 ja 245 euroa. Ja KVIKistä siis!

   Naulakot ovat upeat, mutta edulliset! 😀