Arjen pikku apulaiset

arjenapulaiset1

arjenapulaiset2

 

Meillä on takana pitkä sairasteluputki, joten olemme joutuneet viettämään kovasti aikaa neljän seinän sisällä. Isommalla pojalla alkoi jo olla hurjasti energiaa, mutta ulkona turhan paljon pakkasasteita (torstaina yli 20*c) ulkoleikeille, joten teimme pojan kanssa bussiretken Biltemaan ja Ikeaan, pitkään ostoslistalla roikkuneita arjen apulaisia ostamaan.

Biltemasta oli tarkoitus ostaa 8 kappaleen nippu suorastaan hämmentävän edullisia valkoisia muovikoreja, oma kunkin lapsen ulkoasusteille, sekä viisi kappaletta avuksi puhtaan pyykin lajitteluun, eli oma koppa kunkin perheenjäsenen vaatteille. Sitä (pestävää ja) lajiteltavaa pyykkiä meinaan riittää ja homma meinaa toisinaan kaatua jo siihen, ettei ole yhtään vatia vapaana. Eli pesuhuoneen keot sen kun kasvaa… Mutta vastedes on vateja mihin lajitella!

Ja sitten Biltemasta ostettiin toinen muovialusta märille ja kuraisille kengille. Aiempi identtinen alusemme on hankittu Clas Ohlsonilta, jossa hinta on yli tuplasti kalliimpi (6,99).

Palapelien säilytystä varten piti hankkimani Ikean pesupusseja, mutta onneksi tsekkasin vielä kassalle mentäessä Bilteman valikoiman, ja sieltäpä löytyi kokonaan valkoisia settejä vielä Ikeaakin edullisempaan hintaan.

Rapunalusen lastenvaatesäilytystä varten haettiin Ikeasta edullinen Mulig-vaatetanko, jonka leveys on säädettävissä.

Näistä edullisista hankinnoista tulee olemaan kovasti apua ja iloa arjessa!

Inexpensive and extremely useful items to home!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Ah, säilytystarvikkeita, ihanaa! Oletko huomannut, että eräässä kodinsisustuskaupassa on oma, varmaankin tuotteiden raaka-aineista tuleva tuoksu, joka tunkee nenään heti aulassa? Sitä voisi kutsua järjestyksen tuoksuksi, sillä samalla tulee pakottava himo ostaa laatikoita ja hyllyjä tavaroiden säilytykseen. Varmaan joku taktikoitu juttu 🙂

    1. Enpä ole pistänyt merkille, ens kerralla täytyykin nuuhkia ihan ajatuksen kanssa! 😀