Armotonta sovittelua


Mies lähti jo eilen illalla polttarireissulle pääkaupunkiin. Minä sovittelen toiveikkaana vaatekaapista löytyviä mekkoja, josko lenkkeily ja kaloreiden laskeskelu olisivat tuottaneet tulosta ja mekkoset olisivat väljempiä. Mutta merkittävää kehitystä ei ole havaittavissa (Valitettavasti en siis voi sanoa, että tulokset olisivat ”laihoja”). Ärsyttää. Koska melkein kaikki vaatteeni ovat mustia, tuottavat häät aina pientä päänvaivaa. En voi yhtään käsittää, ettei häihin saisi mennä kokomustissa. Ennenvanhaanhan morsiamet pukeutuivat mustiin ja nyt se on muka surun väri!

Kuvan pikkumustan (nimeltään osuvasti Origami) ostin viime kesänä Roomasta. Sovittaessa mietin kovasti, josko se on hieman liian kireä, mutta Stefanelin myyjä tuhahti vastaukseksi ”Madame” ja pyöritti päätänsä. Roomattaret kun tunnetusti pukeutuvat hieman vartaloa nuolevampiin asuihin kuin meikäläiset ovat tottuneet.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Onpa jännän näköinen mekko! WAU! Kiinnostaisi nähdä se kokonaan.Juuri jostain luin, että kyllä häihin saa nykyään laittaa mustaa. Mustaa voi keventää jollain värikkäällä asusteella, iloinen laukku, huivi, kengät, koru…

  2. Täytyypä siis joku kerta napsaista kuva koko mekosta! 🙂 Olin tosiaan kovasti huolissani siitä mustiin pukeutumisesta, mutta kaikki, kenen kantaa olen kysellyt, ovat olleet mustan puolella. Eli elämme tosiaan jo 2000-lukua! 🙂 Olin siis aikeissa laittaa juuri tuon mekon ensi viikonlopun häihin, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että bestmaninä toimiva mieheni on pukeutunut frakkiin, jolloin tuo voi kyllä olla hieman turhan arkinen frakin rinnalla. Eli taidan kuitenkin päätyä toiseen mustaan, hieman leveähelmaisempaan mekkoseen.