Asuntohaaveita osa1

lasten_nukkumishuoneleiska

 

Vai olisiko tämä sittenkin jo osa 2, kun pihahaaveetkin on jo julkaistu? Oli miten oli, tilanne on se, että oma koti on laitettu myyntiin ja isommasta ja lasten kanssa paremmin toimivasta kodista jo kovasti haaveillaan. Kriteerit ovat vaan ilmeisen tiukat (rajallisesta budjetista nyt puhumattakaan), kun ei meille sopivaa ole vielä tullut vastaan. Ja mulla on sentään ollut asuntovahtikin päällä jo yli vuoden… :/

Mutta asiaan! Kaksi lastenhuonetta siellä tulevassa kodissa siis pitäisi olla, mutta toisin kuin yleensä, emme aio laittaa lapsia omiin huoneisiinsa, vaan haluamme pyhittää toisen huoneen nukkumiselle, rauhoittumiselle ja vaatesäilytykselle, toisen leikkimiselle ja muille aktiviteeteille. Nukkumishuoneeseen sijoitettaisiin siis sängyt (Gulliverit vasta hankintalistalla, patjat ja Finlaysonin keltaiset Elefantti-päiväpeitot jo ostettuna ja säilöttynä, kun ne alella sai), vaatekaapit (toinen Stuva-kaappipari ollut jo pari vuotta käytössä, toinen vasta hankintalistalla) ja säkkituolit (jo aiemmin itsetekemäni) löhöämiseen, lueskeluun ja musiikin/äänikirjojen kuunteluun. Matto ja tyynyt meiltä jo löytyvät. Kirjat voisi sijoittaa joko seinähyllyille, tai tilan salliessa matalaan hyllykköön. Tämä hahmotelman huone on vain 9m2 (3x3m) suuruinen, eli hyvinkin pieni, mutta silti kaikki tarpeellinen mahtuu.

Ja koska haaveet eivät suinkaan tähän loppuneet, jatkoa seuraa…

Our home is on sale and we are dreaming of a new bigger home, with a yard. And there are lots of other requirements too… For instance two kids’rooms will be needed, the other one for sleeping, relaxing (reading, listening to music…) and wardrobes, and the other one for toys and other activities. This is the plan for relaxing room, size should be at least 3×3 meters.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Meillä on aina lapset nukkuneet toisessa ja leikkineet toisessa (nyt jo 8v) ja ehdottomasti hyvä idea 🙂