Asuntohaaveita osa2

makkari_isosanky

makkari_kollaasi

 

Melkeinpä joka yö meillä haaveillaan leveämmästä sängystä. Siis nimenomaan haaveillaan, ei nähdä unta, koska lapset, jompi kumpi tai molemmat, herättävät meidät lähestulkoon joka yö könyämällä äiskän ja iskän väliin (pojalla aina oma tyyny ja peitto mukana! <3). Sööttiähän se, eikä siinä muuten mitään ongelmaa oliskaan, mutta kun vielä koirakin kuorsaa jalkopäässä, niin ahdastahan meillä on! Usein jompi kumpi vanhemmista siirtyykin jatkamaan unosiaan lastenhuoneen lattialle (sille pallokankaalla päällystetylle)… Suunnitelmissa onkin siis lyödä vielä kolmas 80cm leveä runkopatja näiden kahden nykyisen kylkeen. Patja ja petari on jo hankittunakin (taannoin 15% alella Ikean Hyvän unen viikoilta), mutta vielä mietitään, säästetäänkö tämä luksöriteetti vasta seuraavaan kotiin (josta ei vieläkään mitään hajua!), vai otammeko patjan käyttöön jo täällä nykyisessä. Suurin seuraavaa kotia puoltava seikka on tuo sängyn jalkopäässä majaansa pitävä 160cm leveä säilytyslaatikko, joka sekä esteettisistä että tilankäytöllisistä syistä joutuisi lisäpatjan tullessa väistymään. Ja sen tyhjentämisessä ja siirtämisessä taas olisi melkoinen homma! Toki uuden päiväpeitonkin joutuisi askartelemaan, kun ei yli 3 metriä leveitä taida valmiinakaan löytyä. Tai ainakaan just mieluisia.

Elloksen pallolakanat ja 160cm levyinen kuminauhalakana meiltä jo löytyy, 80cm levyinen alulakana ja sängynjalat (ostetaan ehkä kaikki matalampina) ovat vielä ostoslistalla. Ja se päiväpeite.

Dreaming of an extra wide bed where our whole family have enough space to sleep…

P.S. Gloria Blog Awards -ehdokkaat julkistettiin tänään, ja jos vaan ikänään haluaa, niin Kesistä saa äänestää omaksi ”suosikkisisustusblogikseen”!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Kyllä se kannattaa ottaa käyttöön nyt just heti kerta sille juuri nyt on kysyntää 🙂 Voihan olla että uuden asunnon myötä lapset tykkäävätkin nukkua omissa huoneissaan paremmin.

  2. Tuollainen sänky olisi ihan luksusta!!! Meillä ei lapset kulje enää sänkyyn, mutta olen silti salaa alkanut haaveilla ihan omasta sängystä, missä kääntyillä&vääntyillä;-)

  3. Hahhaaa, meillä on ollut tuollainen ratkaisu käytössä meidän vanhemman lapsen ollessa pienempi! Mutta joo, samaa sanoisin, että käyttöön heti vaan, meillä tuota vaihetta kesti ehkä vuoden verran ja sitten raksaevakon myötä luovuimme lisäsängystä eikä sitä sen jälkeen ole tarvittu. Isompi alkoi viihtyä omassa sängyssään ja nuorimmainen on niin rauhallinen yöeläjä ollut aina.