Brum brum

ninapirhonen1 ninapirhonen2 ninapirhonen3 ninapirhonen4 ninapirhonen5 ninapirhonen6

 

Ai jukra, mikä paketin noukin tänään postilaatikosta! Nina Pirhonen itse se siellä oli postittanut ihanan värikkään Brum brum -autokirjansa* ja me oltiin pikkumiehen kanssa aivan myytyjä. Kuvituksen tyyli, värit, tekstit, vähän jämäkämpi paperilaatu… kaikki toimii! Kiitos Nina!

(*Kirja saatu)

Such a lovely book by Nina Pirhonen (gifted)!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Kyselin sinulta aiemmin esikoululaisten sisätossuista, ehditkö vastaamaan? Mitkä teillä on käytössä? Itse en ole löytänyt mitään kivoja tossuja isoille ja päiväkoti alkaa syyskuun alussa joten pikkuhiljaa niiden olisi löydyttävä 😉

    1. Anteeksi unohtunut vastaus! Pienimmäisen Panda-tossut tilasin Lastentossut.fi-verkkokaupasta, mutta siellä isoin koko on 30, ja se on meidän eskarilaisille liian pieni. Tarkoituksenani oli tilata eskarilaisten tossut Tohvelisankarit.fi:stä, mutta kun en heti toiminut, loppuivat mieluisista malleista koot. Tytölle löytyi vastaavanlaiset nahkatossut (pinkit valkoisilla kukilla) edullisesti Prismasta, mutta Prisman malleissa (merirosvo ja dinosaurus) ei ollut kivaa mallia veljelle, joten hän tepsuttaa toistaiseksi halvoissa mustissa jumppatossuissa… Toivotaan, että mieluisaa mustavalkoista ”jalkapallo-kenkä”-tossua tulisi lisää! 🙂

  2. Olisiko sulla vinkkiä mistä löytäisi harmaita peruspitkähihaisia? Neidille täytyisi löytää sellaisia koossa 92/98 ja tuntuu olevan aika hankalaa.

    1. No voi vitsi, en ole aikoihin moisia ostanut/nähnyt! Pienimmällä on kyllä juuri tuota kokoa harmaita käytössä, mutta ne on isompien vanhoja.