DesigntoriltaEilen retkueemme, oma sirkus Tampereen kummituksilla vahvistettuna, kiersi vuotuisen Designtorin. Ihanaa ostettavaa olisi kyllä ollut jos jonkinmoista, mutta tyhjä lompakko piti huolen siitä, ettei tullut hurjasti osteskeltua. No, mutta jotain sieltä kuitenkin irtosi.

Kaunisteen toripöydältä hankittiin kaksi kalenteripyyhettä vuodelle 2012 (kun oli niin houkutteleva pakettitarjouskin). Kaksi siksi, että väri oli ah-niin-ihana harmaa, mutta myös siksi, että mulla on jonkinasteinen pakkoneuroosi kahden samanmoisen tavaran hankintaan (koskee mm. viherkasveja, kynttilänjalkoja, maljakoita… niin ja lapsia…hi hii). Ja saavathan sitten vauvat aikoinaan samanlaiset Matti Pikkujämsän kuvittamat designklassikot perinnöksi! Joku tarkkaavainen lukijahan saattaa muistaa, että meillä on myös Matin kuvittamat vauvakirjat ja sienipyyhe.

Ja viimeisestä kojusta, ihan siitä oven suusta, mukaan tarttui vielä Kanelikaupan uutuustuote, leikattava juliste. Suorastaan kadehdittavan mahtava idea! Kaupungin asukkeina me valitsimme “Kaupunkilaiset”, vaikka “Metsäläiset” olivat kyllä ihan yhtä upeita ilmestyksiä! Ainakin alkajaisiksi juliste päätyy kehyksiin ihan ilman saksimista.

P.S. Olipa muuten hienoa nähdä lahjakas ja sympaattinen Kanelikaupan täti ihan ihka elävänä.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Oi miten kivasti ja kauniisti kirjoitit. Kiitos itsellenne! Mukava kun poikkesitte. Kyllä teillä on suloiset ja tyylikkäät lapsoset!