Designtorin ostokset


Tokihan mekin olimme liikkeellä ”supersunnuntaina”, kun samana päivänä kaupungissa oli sekä Peräkonttikirppis että Designtori. Kippiksellä oli kovasti tunkua, eikä tuplarattaiden ja uhmaikää kolkuttelevien, omilla jaloillaan kävelevien lasten kanssa päässyt/uskaltautunut kovin lähelle pöytiä, joten sieltä emme ostaneet mitään. Designtorilta sen sijaan ostettiin. Kuvassa komeilevien, äidille ja tyttärelle hankittujen samis-pipojen ja Kanelimaan kortin lisäksi isukkimme osti mustan Coston villakangashatun. Minä olisin halunnut sen jo viime vuotiselta torilta (silloin ei näyttänyt olevan enää mustia jäljellä), mutta nyt isi perkule osti hatun, joten minä jäin ilman. Eihän me nyt sentään molemmat voida kulkea sama hattu päässä… ainakaan nauramatta?

Kiva Kanelitäti rahasti myös nämä Papu-pipot, hän kun on ollut mukana kuvittamassa merkin tuotteita. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä Papu-lastenvaatemallisto tulee myyntiin kokonaisuudessaan vasta joulun alla. Ja kirjakin on luvassa!

Olisihan siellä (sekä Kanelipöydässä, että koko torilla) ollut taas vaikka mitä kivaa ostettavaa, mutta kun mulla oli vain neljäkymppiä käteistä!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

    1. Eikös! Valitettavasti niitä ei taida vielä olla isommin jakelussa, vasta myöhemmin tänä vuonna on malliston varsinainen lanseeraaminen. Mutta kysäisepä ihmeessä täältä http://www.papustories.com/!, kai niitä nyt jokunen jäi Designtorilta 🙂

  1. Jee, oma kappaleeni pipoa kolahti tänään postiluukusta. Sopii täydellisesti mustavalkoista herringbone-kuosia olevan villakangastakkini kanssa 😉

  2. Hei! Mielenkiinnosta kyselen, että onko näissä pipoissa ”itsesolmittava” tuo rusetti? Sellainen ihan perinteinen, että molemmilta sivuilta tulee nauhat, jotka RUSETOIDAAN;) ?? Kiitti tiedosta.