Dilemmaa kerrakseenNielu on vielä entistäkin kipeämpi, kun se kuivuu. Eli sitä olisi kostutettava vähän väliä. Mutta kun nesteitä ei kauheammin huvittaisi lipitellä, sillä vessamme on poissa käytöstä ja joudumme asioimaan taloyhtiön saunatilojen wc:ssä, jonne kuljetaan sisäpihan poikki… Mitä siis kannattaisi juoda?

Olen päätynyt vihreään teehen, sillä muiden mitä uskomattomimpien terveysvaikutusten lisäksi se on lämmintä, siinä on influenssaviruksia tappavia ainesosia, eikä se (työkaverini mukaan) poista nesteitä yhtä paljon kuin musta tee tai kahvi. Kusmin vihreän Assam -teen olen itse roudannut Pariisista.
Toinen ongelma liittyy lääkitykseen. Lääketabletti tulee nauttia kolmesti päivässä, tyhjään vatsaan, vähintään kaksi tuntia ennen ruokailua. Tänä aamuna odotin vatsa kurnien, että tuo vähintään kaksi tuntia tuli täyteen. Entä milloin vatsa sitten on tyhjä? Uskoakseni siihen menee useampi tunti ruokailusta. Eli aika tarkasti nuo syömiset saa sijoitella. Hmph.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Syömisen jälkeen kolme tuntia niin lasketaan vatsan olevan tyhjä. Eli kolmen tunnin kuluttua syömisistä voi hyvin ottaa lääkkeen. Ja tuo vähintään kaksi tuntia on niin ja näin, olen joskus sitä tarkemmin lääkäriltä kysynyt ja hän vastasi, että tunti riittää todella hyvin silloin kun lukee kaksi tuntia ennen syömistä. Lisäksi suosittelisin Clipper Liquorice lakritsanjuuriteetä. Sitä löytyy luontaistuotekaupasta (ainakin Life ketju myy).

  2. Kiitos infosta Hipsu! 🙂 Täytyypä tuota teetä kokeilla, meillä on isohko Ruohonjuuri nurkilla, joten sieltä luulis löytyvän.Mulle lekuri oikein painotti noita "tyhjään vatsaan" ja "viimeistään kahta tuntia ennen ruokailua", ne kun auttavat lääkkeen imeytymistä=parempaa oloa. Eli jos niitä tunnollisesti noudattaa, täytyy olla 5 tuntia syömättä. Kunnon satsit saa vedellä, ettei ala hiukoon!