EI!

ei1

ei2

 

Sunnuntaisen saippuakuplienpuhaltelureissumme (vau mikä yhdyssana!) reitti kulki ohi roskalavan, josta pilkotti vanerille maalattu ytimekäs EI! Ja kyltti oli toki poimittava mukaan, on meinaan sen verran ajankohtainen sana kahden uhmaikäisen lapsosen perheessä…

Ja saatinhan taas pallotkin kuviin mukaan! 😉

One man’s trash is another man’s treasure. I found this painted NO! -sign from a trash container. I just had to take it home, since it’s very often used word with the twins…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

 1. Heippa,
  En ole mikään blogi-ihminen enkä varsinkaan yleensä jaksa niissä mitään kommentoida, mutta tämä sinun on kyllä niin ihana ja inspiroiva, että oli pakko tarttua näppäimistöön!

  Aivan ihana sisustustyyli! Ihailen ihmisiä, joilla on oma yhtenäinen tyyli, joka jatkuu läpi asunnon ja teillä jopa ulottuu pukeutumiseen saakka. Itse höntyilen tyylisuunnasta toiseen (toisaalta ihailen juuri tällaista mustavalkoista sisustusta kuin teillä, toisaalta myös lievästi maalaisromanttinen sisustus viehättää). Aiheuttaa myös irrallisten, vaikkakin kauniiden, esinoiden ja asioiden hankkimista… Kotona sitten huomaa ja tajuaa, että täähän on kiva, mutta ei tää oikein meille istu.

  Oletko kauan noudattanut tuota mustavalkoista tyylisuuntaa? Siis aloitko jossakin vaiheessa vaan laittaa sisustusta uusiksi ja hävitit kaiken, mikä ei istu kuvaan? Minua viehättäisi mustavalkoinen sisustus todella paljon, mutta mihin sitten tungettaisiin nuo pari vuotta sitten hankitut ruokapäöytä ym, jotka eivät sopisi siihen tyyliin… Hankalaa. Eikä kovin taloudellista saatika ekologista. No mutta siis pointti, se että ihailen ihmisiä, joilla on noin varma oma tyyli!

  Löysin alun perin blogisi, kun mietin, että haluaisin pojan huoneesta mustavalkoisen ja googletin ”mustavalkoinen lastenhuone” tms… Ja ihastuin teidän lastenhuoneeseen ihan kympillä! Kyllä heidän kelpaa siellä temmeltää.

  Pakollinen blogimatto eli Rand täälläkin hankintalistalla. Myös nuo mustavalkoiset pallotapetit (ne migreeninaiheuttajat) kävin tilaamassa Ellokselta. Sieltä tuli taas alennuskuponkia ja kaksi tapettirullaa, 4 käsipyyhettä ja kaksi koristetyynynpäällistä postikuluineen maksoivat 55€… Kiitos siis vinkistä, aivan ihana tapetti! Tytön huoneeseen taidan seuraavalla alekoodilla tilata sitä samaa tapettia keltaisilla palloilla.

  Tulipa pitkä vuodatus! Mutta kiitos blogistasi, tää on aivan ihana ja kuten jo sanoin, inspiroiva! Kivasti linkkailet kaikki hankinnat ja kerrot, mistä ne on hankittu tai jos jonkin valmistus on jo lopetettu jne.

  Kivaa kesää!

  1. Kiva kun tartuit näppäimistöön, oli oikein virkistävä kommentti! 🙂

   Teininä huoneeni oli sinivalkoinen ja kaikki puukalusteet oli mielellään valkoiseksi maalattua tai kuullotettua. Sitten 18-vuotiaana muutin ensin omaan vuokrayksiöön ja sitten kaksioon, ja 20-vuotiaana tämän mieheni kanssa kimppaan. Ja aina vaan oli sinivalkoista muuten, mutta keittiössä sini-vihreä-keltaista. 2002 muuttaessa häipyi keltainen ja vihreä, ja sitten pikkuhiljaa alettiin kaikki sininen myydä tai maalata. Kun 2004 taas muutettiin, oli sinistä enää melko vähän, lähinnä muutamissa tauluissa, pikkuesineissä ja Iittalan lasitavarassa. 2006 ostettiin eka oma koti, ja siellä oli enää ne siniset Iittalan lasit, muuten oli valkoista ja harmaata, mustin maustein. Nyt on harmaa väistynyt (enää eteisen seinässä) ja on vain mustaa ja valkoista. Keltainen tuli uudelleen mukaan edellisessä kodissa, ensin ompelemani sohvatyynyn, kynttilöiden ja muun pikkutavaran muodossa. Ja loppu onkin sitten täältä nähtävissä. 🙂 Vaatteeni taas ovat olleet mustavoittoisia lukioajoista lähtien. Ensin yhdistettynä kamelinruskeaan tai punaiseen, sitten joskus harvoin turkoosiin tai räikyvän pinkkiin (pastellit eivät ole koskaan olleet mun juttu). Valkoistakaan en osaa päälläni pitää (hääpukunikin oli punainen). Enää on lähinnä mustaa, vähän myös tummaa harmaata tai mustavalkoista.

   Koska mulla on sellainen pirullinen halu omistaa kaikki maailman ihanat asiat ja esineet, on tämä tiukkapipoisuuteni oikein hyödyllinen. Vaikka näkisin mitä kivaa ja ihanaa, voi jättää sen hankkimatta, jos se ei vaan täytä kriteerejä. Ja mäkin siis pidän todella monenlaisesta tyylistä, romanttisesta, värikkäästä, etnisestä… oikeastaan lähes kaikenlaisista, jos ne vaan on tyylillä valittuja, hallittuja kokonaisuuksia.

   Ja Ellos alennuskuponkeineen on ihan huippu, olen ollut uskollinen asiakas teinivuosistani asti, jolloin äitini kanssa yhdessä täyteltiin niitä tilauskaavakkeita, tai vähän myöhemmin tilattiin puhelimitse. 🙂

 2. Kiinnitin huomiota tuohon puu-ukkeliin Ei:n vieressä. Saatoin tunnistaa tekijän 😉

  1. Ai niinkö? 😉 Olen joskus aiemmin ukkelia paremmin esitellytkin. Terkkuja! 🙂

 3. Kiitos, kun jaksoit vastailla vuodatukseeni 🙂 Ilolla jään seuraamaan sun blogia ja saamaan ideoita. Aurinkoista kesää!