Eight Hour Dayt raameissa


Vieläkös muistatte huhtikuussa tilaamani Eight Hour Dayn printit? Nyt ne on viimeinkin saatu kehyksiin! Asia oli tyssännyt kehystämön valintaan ja koska se osoittautui uskomattoman vaikeaksi, kysyin Karmiinilta ammattiapua. Karmiini suositteli Taideliike Kuvaa, joten sinnehän me sitten marssimme! Työt noudettiin tänään ja täytyy sanoa, että olemme ihan supertyytyväisiä noihin valitsemiimme kehyksiin ja paspiksiin.

Hullunkurisinta kaikessa on se, että nämä Katie Kirkin ihanat työt olivat niin edullisia, että niiden kehystäminen maksoi lähes kolme kertaa itse printtejä enemmän!
I admire Katie Kirk’s beautiful work so much that I was willing to pay three times more than the prints cost just to get them framed nicely! 😉

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Brush&stuff on kyllä upea :). Harmillisesti en nähnyt sitä juuri nyt Etsyssä, tahtoisin tilata sen.Tilasitko etsyn kautta vai jostain muualta? :)Upeat on kehyksetkin!

  2. Taitaapi olla niin, että ne on lopussa! Luin, että sulkevat Etsy-putiikkinsakin syyskuusta alkaen, ainakin toistaiseksi. Viime tai toissa viikolla surffailin vielä EightHourDayn sivuilla, mutta nyt ei toimi kuin etusivu. Ja studionsakin ovat laittaneet vuokralle… :O