ElefanttiFinlaysonin keltaiset, päälle nelikymppiset Elefantit (Laina Koskela 1969) saapuivat piristämään lastenhuonettamme, näin alkajaisiksi kahden tyynyliinan muodossa. Lisää Elefanttimarssia on luvassa, kunhan vain keksin, mitä kivaa tekisin kahdesta metristä samaista kangasta.

P.S. Finlaysonin Vekara-päivillä(23.-29.4.) lastentuotteista saa 30% alennuksen!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

14 kommenttia

 1. On kyllä niin ajaton printti! Ajattelin ostaa meidän namulle koko setin, mut en ole vielä päättänyt juniorikoon tai normaalikoon välillä.. Kangasta oli siis kans irtomyynnissä?

  1. Juu, kangastakin löytyi, vaikka nettikaupasta näytti olevan lopussa! Osta normaalikoko ja ompele ”ylimääräiset” sisäpuolelle piiloon. Voit sitten ratkoa, kun tulee aika siirtyä aikuisten kokoon. 🙂 Ei vais, pesut saattaisivat aiheuttaa pienen värimuutoksen, joka sitten ratkoessa paljastuisi…

 2. Hei,

  eksyin sattumalta blogiisi, U P E A! Ihan mielettömän hienoja sisustusratkaisuja ja kivoja juttuja kaikin puolin. Sinulla todella on silmää!

 3. Hei,

  Ihana Blogi sinulla! Ihastuin tuohon lastenhuoneen harmaaseen seinään. Olen etsinyt sopivaa sävyä, mikähän teidän maalisävy mahtaa olla?:)

  1. Kiitti! 🙂 Sävy on NCS-kartan S 3500-N, maali Tikkurilan täyshimmeä Harmony.

 4. Hei!
  Tosi kaunista teillä! Olen ihastunut keltaiseen blogisi kautta ja musta tuo ihanasti kontrastia. kumpa olisin yhtä kätevä käsistäni kuin sinä! Mistä tuo mustavalkoinen nalle on?
  Mukavaa kevättä!

  1. Kiitti vaan! 🙂 Nalle on nyt jo vanhaa H&M Home -mallistoa. Tuon siksakin jälkeen samaa nallemallia on saanut tekonahkaisena ja neonvärisenä.

 5. Toinen kaksosten äiti täällä ihastelee blogia ja kotia – sekä tuntee myötätuntoa kaksosarjen haasteissa.

  Tuosta elefanttikankaasta ja värimaailmastanne tuli mieleen: Kuulin vastikää Finlaysonin tehtaanmyymälän tädiltä että elefantteja on ihan lähiaikoina tulossa myös musta-valkoisina 😀 Jee!