Ensin hahmotellaan, sitten vasta naulataan

Kuten jo aiemmin olen tunnustanut, multa ei vaan luonnistu mitkään sattumanvaraiset tauluasetelmat. Pitää olla puolessa välissä huonekorkeutta, linjassa oven yläreunan, ikkunan, kaapin tms. kanssa, välien olla tasalevyiset jne… Eikä tämäkään kerta siis tehnyt poikkeusta. Eteisen tauluasetelman päivitys ehti pyöriä mielessä jo pitkään, mutta ratkaisu syntyi vasta pienen photoshop-hahmottelun jälkeen (Ja jos ei ole kuvankäsittelyohjelmia käytössä, niin sama suunnitteluvaihehan hoituu mittakaavaan leikattujen paperinpalasten avulla!). Myös yli 10 vuotta vanha, vuosikausia käyttämättömänä maannut avainkaappi sai uuden elämän mustan maalin ja Marimekon Ruutukaava-tapetin avulla (koukut vielä lisään). Eipähän tartte miehen enää kiireessä etsiskellä avaimiaan!

Ja kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, roikkuu seinällä nyt kolme vuotta vanha kalenteri. Siinä se merkkaa tulevan A4-kokoisen kalenterin paikan, joko itse tehdyn tai Suvilta tulostetun.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

 1. Onpas onnistunut avainkaapin päivitys, söpö! Ja kiitos hyvästä vinkistä taulujen asetteluun. 🙂

 2. Hyvältä näyttää asetelma, mulla pikkuhiljaa rakentuu musta-hopeinen versio eteiseen. Oon kissojen ja koirien kanssa etsinyt tuollaisia metallinipsuja, johon olet kalenterin kiinnittänyt, mistä niitä voisi löytää? Luulin, että Claes Ohlsonilta löytyy varmasti, väärässä olin. Voisitko auttaa… 🙂

  Kiitos jo etukäteen! En muuten ole lukijaksi kirjautunut, mutta blogikierrokseni alkaa aina sinun blogistasi, tykkään kovasti!

  T: Marja

  1. Kiitos palautteesta! 🙂

   Kokeilepa seuraavaksi jotain kirjakauppaa, omani olen ostanut vuosia sitten, muistaakseni Akateemisesta. Olisko maksanut euron?