Eteisen pääsiäiskunto
Tällä viikolla on tapahtunut! Toissapäivänä eteiseen saatiin katto, vessaan ja kylppäriin sähköt, eilen ovet ja tänään olen maalannut eteisen katon ja seinät. Yksi seinä päätyy vielä harmaaksi ja toinen mustaksi, mutta muut ovatkin jo valmiit!

EDIT: Ylpeänä muokkasin tuota sivupalkin ”Työn alla” -laatikkoa…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Sama täällä,innolla kuvia odottelen! Saanen kysyä mitä valkoisen sävyä käytit seiniin? Hakusessa olisi itselle raikas valkoinen,ei mikään kellertävä eikä sinertävä, vaan raikas rehellinen valkoinen (ei kuitenkaan mikään neon-valkoinen joka häikäisee silmiä:)) Äkkiseltään luulisi valkoisen valitsemisen olevan helppoa,mutta ei todellakaan,sävyjä on sen sata!!!

  2. Kuuleppas Anonyymi, usko tai älä, niin meillä on luotettu ihan vaan Tikkurilan "puhtaan valkoiseen" A-perusmaaliin! Sitä siis käytetään niiden sävytettyjen valkoisten pohjana. Seinämaalina meillä on täyshimmeä Harmony ja katoissa Siro Himmeä. Lattiassa sitten Betolux Akva, valkoista A-perusmaalia sekin. Muutamassa seinässä on harmaan sävyä S 4000-N (NCS-värijärjestelmän koodi) ja keittiön peräseinässä musta liitutaulumaali.

  3. Jee, hyvältä näyttää! Huomenna tullaan syynään tarkemmin työn jälki…;)Kipa