Etelän hetelmätViime viikonloppuna koetut ihmeet, etelän hetelmät suomalaisilta pihamailta! Kuvassa päärynöitä äitini pihapuusta. Enpä ollut ennen maistanut kotimaisia oman pihan päärynöitä. Enkä myöskään viinirypäleitä! Niitä kasvoi isäni seinänvierustalla. Etelän kelit toivat hetelmät tullessaan!

P.S. Kiitokset muistamisesta myös Hipsulle ja Ninnille! Ootte ihkuja! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Nami ♥. En oo minäkään ollu tietoinen että päärynöitä ja viinirypäleitä voi jo kasvattaa kotipihassakin :), ensi vuonna meillekin sitten 😉

  2. Vasta löysin blogisi ja olen täysin myyty!! Odotan jokaista postausta innolla ja jos päivä näyttää harmaalta luen vanhoja uudestaan ja uudestaan:). Tyylinne on hyvin samanlainen kuin omani ja saan täältä paljon inspiraatiota oman sata vuotiaan asuntoni remontoimiseen (joka on vielä todella vaiheessa) :). Parasta oli, kun huomasin koiranne jonka merkkisiä meiltä löytyy kaksin kappalein. Paljon onnea odotukseen ja sen tuomaan elämänmuutokseen! Täällä on yksi joka odottaa uusia postauksiasi joka päivä :).

  3. Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta tiedustelen joko olet löytänyt tyylikkään seinäkalenterin vuodelle 2011? Minulla on etsinnässä sellainen tyylikäs (musta-valkoinen tai jotain sellaista) ja tulit heti mieleeni kun ajattelin että keneltähän voisin pyytää apua tähän pulmaan kun googlen kautta kahlaamalla ei löydy mitään tyylikästä vaihtoehtoa, ihan perinteisiä simpsoneita ja muumeja vain :).

  4. Kiitos kivasta viestistä Tanjatuulikki! Perjantaiaamu käynnistyi sen ansiosta oikein mukavissa tunnelmissa! (Kommentit nääs napsahtavat sähköpostiini, joka on aina auki) Kävinkin jo kurkkimassa ranupoikienne kujeita ja tutulta menoltahan se näytti! :)Kiitos luottamuksesta Hipsu! Häpeäkseni joudun tuottamaan pettymyksen, koska en ole kyllä yhtään ehtinyt syventymään tulevan vuoden kalenteritarjontaan. Mutta lupaan pitää silmät auki ja kertoa, jos näen kivoja! 🙂