Etupihan kivikkokukkapenkki

kivikkopenkki1

kivikkopenkki2

kivikkopenkki3

kivikkopenkki4

 

Täällä ollaan kuulkaas niin intoa piukassa oman pikku pihamaan takia! Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus käydä takapihan patiota ympäröivien kukkapenkkien kimppuun, mutta sitä ennen olen ikäänkuin lämmittelyn vuoksi pykännyt sisäänkäynnin yhteyteen pienen kivikkokukkapenkin. Maanpinnan pienimmät ruskea- ja harmaasävyiset kivet pihassa olivat jo valmiiksi ja keskikokoisetkin löysin omalta takapihalta, mutta kaikki nuo penkin isoimmat kivet on roudattu (Ikea-kassissa tai vaunujen alakorissa) lähitienoiden tietyökuopilta ja ojanpientareilta. Ihan kiva tuli, vaikka itse sanonkin! Kaukasian maksaruohoa (Leningrad white), Mehitähteä ja Kattomehitähteä siihen laitoin. Ja rapunpielessä Prisman ihanassa mustassa House-ruukussa asustaa kolme Laakakatajaa (Prince of Wales). Ai jai kun on ihanaa omistaa edes vähän maaperää!

P.S. Kuten jo aiemmin sanoin tästä kotitalomme estetiikasta ja sävymaailmasta, ei se ole ihan kauneinta mahdollista…

My tiny rock garden.<3

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. ihanan näköistä! <3
    tuli tuossa mieleen, että selvitittehän alajuoksupuun kunnon, kun näyttää olevan valesokkelitalo?
    en halua pelotella, mutta se on tosi yleinen ongelma :/

    1. Joo, huomattiin! Katseltiin nimittäin ostoaikeissa pitkään homeisia 70-luvun rivareita ja omakotitaloja… 🙁 Tuo koppero, jonka seinällä penkkini on, on naapurin ulkovarasto, rakenteellisesti erillään muusta talosta, joka on betonielementtiä.

  2. Mehikasvit ovat aivan upeita ja kivipenkkisi hivelee silmää. Tuo ruukku, jossa on havukasvi, on sekin todella upean mallinen. Muistatko, mistä se on? Toivottavasti saat mehit jotenkin talvehtimaan. Minä en ole onnistunut siinä. No, kaunistavat ne pihaa yhdenkin kesän. Pihailu on mahtavaa!