Etupihan uusin suunnitelma

etupiha_hiekkis

 

Se oli ensin ihan vaan ilmoille heittämäni vitsi, joka alkoi hyvinkin pian tuntua enemmän kuin hyvältä ratkaisulta etupihan syvennykseemme, ja ”se jokin” on maahan ”upotettu” hiekkalaatikko! Suunnilleen puolesta syvennyksen pinta-alasta otetaan parikymmentä senttiä merikiviä ja karkeaa hiekkaa pois ja se korvataan leikkihiekalla. Kaikki pihan merikivet erotellaan (isäni lainaa sihtiä) hiekasta ja laitetaan syvennyksen etuosan koristukseksi. Erlaisia kivialueita jakamaan maahan ”uppoasennetaan” pyöreälinjaisia kiviä. Meillä on tallella myös saunan alkuperäinen ylälaude, josta voisi vielä askaroida hiekkiksen takareunaan istumapenkin. Vielä pitää selvittää, mistä leikkihiekka (ilmeisesti tonnin verran) kannattaa hankkia! Eli jos jollakulla on vinkata hyvää ja edullista leikkihiekkatoimittajaa Tampereella, niin ilmiantakoon sen kommenttiboksissa!

Own tiny sandbox on my mind!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Minä tilasin viime keväänä Kodin terrasta hiekkaa hiekkalaatikolle 1000kg. Maksoi noin 100€ ja kuljetus pari kymppiä. Nostivat hiekkasäkin vinssillä pihaamme ja pudottivat hiekat suoraan laatikkoon. Aika kätevää.

  2. Hienolta kuulostaa idea. Täällä pohjoisemmassa paikallinen maa ainesten toimittaja Jussila group oy antaa leikkihiekat ilmaiseksi kunhan itse ne vain hakee. Eli kannattaa kysellä olisiko sielläkin yhtä lapsi ystävällistä toimintaa.

  3. Haettiin kärryllä omalle pihalle leikkihiekka sellaisesta juuri avatusta paikasta kuin Pieni Soramonttu (pienisoramonttu.fi). Hinta oli edullinen verrattuna muihin Tampereen seudulla ja palvelu hyvää. Suosittelen! ☺️