Fishion=finnish fashion
Kovin on mennyt vauvapainotteiseksi, joten laitetaas väliin vähän muotia. Ehdin nimittäin kierrellä alemyynneissäkin, joista mukaan tarttui muun muassa Marimekon oiva roikkomassunpiilotustunika (ne ovat nyt tarpeen ja niitä haalin, jos mieluisia löydän), sekä Aarikan korviksia (kahdet Jazzit ja yhdet Kliiviat). Aarikan korut ovat heikkouteni, todistusaineistona toimikoon pari vanhaa korupostaustani täällä ja täällä.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Tunika näyttää kivalta. Täällä tää tarvitsis kanssa mahanpiilotustunikoita :)Ja paaaaljon onnea pikkuisten syntymän johdosta näin myöhästyneesti!!

  2. Ooh, nuo Kliiviat (?, kuvassa vasemmanpuoleiset korvikset siis) ovat menneet minulta ihan ohi, eikä niitä näytä löytyvän Aarikan sivuiltakaan. Mistä löysit nuo ihanuudet?

  3. Mulla myös tarvetta piilottaa roikkumaha (tyttö syntyi joulukuun lopussa), ja juurikin tuommoinen tunika riippuu kaapissa. Mutta ajattelin antaa vielä toistaiseksi riippuakin, kun tissit on nopeammin saatavissa edestä aukeavissa vaatteissa…

  4. Sorppa nyt Helena ja Essi, mutta on se ihan kiva kuulla, ettei muittenkaan massu ole vielä ihan sikspäkki… joskin mulla lisäksi myös parikymmentä ylimääräistä kiloa, eikä imettämällä ole tippunut yhtäkään… :(Nuo Kliiviat ostin Aarikan Keskustorin liikkeestä, Jazzit Stokkalta.