Glögikautta odotellessaMeidän perheen Hulluttelut jäivät tällä kertaa historiallisen vähäisiksi, kahden ruokakassillisen ja pienen Akateemisostoksen lisäksi haaviin tarttui varsinaisen tavaratalon puolelta vain puolentusinaa Iittalan HotCool-laseja. Niitä olinkin ehtinyt kaipailla jo parin glögisesongin ajan, koska jostain syystä glögin/totin juominen tavallisesta mukista tai kupista ei ole laisinkaan tunnelmallista. Läpinäkyvää sen olla pitää!

EDIT: Mitenkäs multa olikin mennyt tyystin ohi, että Avaruusasema on jo avannut glögikautensa! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

 1. Kivat nuo lasit! =) Minä varauduin tulevaan glögikauteen tilaamalla Flirt kuumajuomakannun Iittalalta hyvällä alennuksella =)

  1. Meilläkin on kaksi, niitä sai joskus alkuvuodesta Iittalan outletista 25 eurolla!

 2. Pakko kommentoida; hurmaava astiakaappi sisältöineen näkyy glögilasien takana!

 3. Glögi tosiaankin pitää juoda lasista. 🙂 Meilläkin on käytössä Iittalan HotCoolit. Perinteiset glögilasit olisivat tietysti Sarpanevan Tsaikka-lasit, mutta niitä meiltä ei löydy. Vielä. 😀 Ei vaan, minä tykkään HotCooleista.

  1. Appivanhemmilla on Tsaikat ja niistä on monet, erittäin tujut, jouluaaton glögit nautittu. Sopii sinne heille, mutta nää HotCoolit taitaa olla se meidän sukupolven juttu! 🙂

 4. Eilen justiinsa ihmettelin glögi-purkkien ilmestymistä Sokoksen hyllyille. Kivat lasit. Haaveilen noista, mutta ensin pitäs kaappeihin saada niille paikka ja tietää luopumista jostain toisista.

 5. Meilläkin on just noita mustia Hot’n’cooleja. Niitä _oli_ neljä, poikaystävä rikkoi yhden, joten tarttisi varmaan vähän täydentää 🙂
  Meillä on glögikausi jo startattu! Kohta ensimmäinen tölkki loppu.