Graafista disainia Ikeasta


Olin kyllä törmännyt, virtuaalisesti siis, useammankin bloggarin Ruotsin tuliaisina kantamiin Maria Holmer Dahlgrenin ihaniin tarjottimiin, mutta se, että korttejansa (Mutta mitä ihmettä, Skåne ja Göteborg ovat oikeasti ihan eri värisiä, kuin Ikean sivuilla?!?) löytyi niinkin läheltä kuin kotikylän Ikeasta, oli suoranainen yllätys. Ostin toki nipun. Mieleni tekisi tehdä niistä jotain kivaa, vaikka lapsille muistipeli. Kaikki viisi versiota ovat oikein kivoja, mutta jos niistä pitää valita suosikki, olkoon se Skåne, ihan vaikka vain siitä syystä, että yli kymmenen vuotta sitten, tuoreena ylioppilaana, vietin siellä kokonaisen kesän pikkuserkun lapsia hoidellen.

P.S. Kiirettä on pitänyt, kuten postaustahdistakin on saattanut havaita. Miehellä on ollut päivätyön lisäksi myös iltapuhde, joten olen viettänyt päiväni erittäin tiiviisti vauvisten kanssa. Ja siinä menossa ei ole jäänyt aikaa mihinkään ylimääräiseen hengailuun! 😉

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. mä löysin noi jo jokin aikaa sitten Ikean sivuilta ja sain aikast tavalla metsästää, että sain kortit kotiutettua. Raisioon olivat nyt tulleet, omani ostin Espoosta joskus toukokuussa. Mun suosikki on Stockholm, värityksen vuoksi.