Halloween-välipala

halloween1

halloween2

halloween3

halloween4

halloween5

 

Poikasen päiväkotikamu tuli tänään ensimmäistä kertaa meille leikkimään, ja kun ajankohta oli justiinsa sopiva, järjestin välipalaa Halloweenin hengessä: Verisillä nakkisormilla täytetyt sämpylät ja haamu(porkkana)kuppikaakut, höysteenä popcornia, tikkunekkuja ja hyönteisnameja. Namit olivat ilmeisen ällöttäviä syötäviksi, mutta hodarit ja porkkanakuppikaakut (meidän jokaisissa juhlissa, joko muffinssin- tai piirakan muotoon leivottuna) liikkuivat kohti kitusia niidenkin edestä.

Oli tämän amerikkalaisjuhlan Suomeen rantautumisesta sitten mitä mieltä tahansa, mielestäni tämä vuodenaika tarvitsee ehdottomasti vähän iloista karnevaalimeininkiä! Niin ja onhan Suomessakin jo muinoin ollut tapana juhlia Pyhäinpäivää ja sadonkorjuujuhlaa Kekriä.

Katossa roikkui Tigerista hankitut lepakko- ja luurankoköynnökset (vai miksikäs näitä ”garlandeja” suomeksi kutsuisi?), ruokapöydällä oli Prisman muovilepakoita ja -hämähäkkejä.

We had a Halloween themed afternoon snack.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

    1. Kiitti, idea varastettiin Pinterestistä jo vuosi sitten, mutta silloin minä pöhkönä valkkasin projektiin kuorelliset nakit, eivätkä ne silloin ekalla kerralla oikein onnistuneet. Kuorettomat niiden olla pitää.