Halloween

pinterest_halloween

 

Ihan pakko tunnustaa, että multa pääsi oikein itku, kun lapset tämän viheliäisen Entero-rokon takia missasivat harrastusten lisäksi myös kerhon naamiaiskemut (onneksi olin jättänyt kertomatta koko jutusta, niin säästyttiin sentään lasten itkuilta!), joten päätin, että lauantaina me järjestämme omat karanteenilaisten kekkerit. Ruokalistalla voisi olla vähintään hodarit nakkisormilla ja kummitus-kuppikakut. Kattoon ripustetaan jo vuosi tai kaksi sitten Tigerista juhlatarvikevarastoon ostamani luurankoköynnökset ja ilmapalloihin piirretään kummitus ja kurpitsa. Sellaista nyt ainakin suunnittelin. Pykäsin Pinterestiin Halloweenille pyhitetyn kuvakansion, käykääs tsekkaamassa mitä kaikkea aiheeseen liittyvää sitä voikaan leipoa ja askarrella!

Toisten mielestä Halloween on kamalaa amerikkalaisten keksimää kaupallista hapatusta, jota ei pitäisi Suomeen kantaa, mutta minä olen sitä mieltä, että tämä mielen matalaksi vetävä, jo valmiiksi painajaismainen vuodenaika tarvitsee juuri tällaisen hulvattoman juhlan!

Because we have been sick, twins missed a Halloween party with their kid friends. So we are going to have our own party on Saturday!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti