Halvat huvit
Viimeaikaisten shoppailujen vastapainoksi tänään on ollut halvat huvit. Ateriaksi ”spaghetti pomodoro”, joka syntyi spagetista (0,89€/kilo), tölkillisestä tomaattimurskaa (0,42€), pikkupurkillisesta tomaattipyrettä (0,23€), muutamasta valkosipulinkynnestä, lorauksesta oliiviöljyä, suolasta, mustapippurista, basilikasta ja oreganosta. Kunnon haudutus ja päälle ehtaa parmesaania (annoksen kallein ainesosa). Kyllä maittoi! Nuo kivat pilkulliset servetit hankittiin muuten siltä taannoiselta Ikea-retkeltä.

Päivän muita halpoja harrastuksia oli ikkunanpesu (harmi vain, että mekanismit olivat rikki, emmekä saaneet pestyä ikkunoiden välistä) ja olkkarin nurkkien järkkäys. Valkoinen konsolipöytä matkaa ainakin toistaiseksi vinttiin ja sarjapöytä vaihtoi sohvan puolta. Peili päätynee seinään, sarjapöydän päälle.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Teillä on ihanan mustavalkoista. Minullakin oli joskus mustavalkoinen kausi, jolloin koko koti kalusteineen kaikkineen oli mustaa ja valkoista. Nyt pitkään on ollut jo massiivinen tumma puu -kausi mutta alan hiljallee kaivata sitä mustavalkoista takaisin. Valitettavasti se ei ihan helposti käy kun pitäisi uusia kaikki kalusteet ja maksaa melkoisesti. Lisäksi taitaa olla niin, ettei musta väri miellytä tuota toista päättävää osapuolta.

  2. Mä en ole koskaan pitänyt puunväristä omassa sisustuksessa, muilla kylläkin. Aluksi kaikki puu oli valkokuullotettua, sitten peittovalkoista ja nyt on myös mustaa. Eli nyt meillä on joo tosi mustavalkoista. Väriäkin toki välillä kaipaan, mutta kun oon niin kova kyllästymään. Sohvatyynyissä rohkenen vähän irrotella. 🙂

  3. Samoja servettejä jemmattiin Ikeasta pakettitolkulla. Kiva kuosi ja muoto. Nuo kaksi anopinkieltä neliö ruukuissa on tosi kivat. Taidan kehitellä jotain samanlaista!

  4. Ostettiin kolme pakettia, mutta enemmänkin ois voinut rohmuta. Toivottavasti noita on vielä parin kuukauden päästä, kun Mansesterin putiikki avaa ovensa!Anopinkielet on mun mielestä kivan näköisiä ja mikä parasta, tosi helppohoitoisia. Oon saanut noi pysymään hengissä, ja kasvamaankin huisisti, jo ainakin 7 vuotta! :O