Happy!

happy_rattaat

 

Olen niin fiiliksissäni rataslöydöstäni, että oli aivan pakko tulla jakamaan se kanssanne!

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Brio-kuskeja (kokemusta Double Waveista ja TuplaPonyista), joten pikkukolmoselle oli hakusessa simppelit ja perinteisen malliset (en yhtään tykkää niistä kaikista ”avaruusajan” härveleistä!) mustat Brio Happy -menopelit. Koska tällä kertaa etsiskelimme käytettyjä, olen jo hyvän tovin silmäillyt Huuto.netin ja Tori.fi:n tarjontaa. Lauantai-iltana viimein tärppäsi, kun myyntiin oli ilmestynyt kolme vuotta vanhat, yhdellä lapsella käytössä olleet mustat Happy-yhdistelmät Tampereelta. Tänään kävimme katsastamassa kärryt, ja mukaanhan nuo lähtivät. Ratasosan kuomu on yhdestä kohdasta vähän nukkaantunut, mutta muutoin kärryt ovat oikein erinomaisessa kunnossa. Ja mikä mahtavinta, kärryt maksoivat vain kolmasosan uusien vastaavien hinnasta (ja senkin lupasivat maksaa mamma ja pappa)! Me Happy!

I’m so Happy I found excellent 2nd hand prams for our upcoming baby!

Kuvat/photos Brio

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

15 kommenttia

 1. Brion Happyjen nimeen täälläkin vannotaan, samaa mieltä kanssasi noista avaruusajan härveleistä :). Hyvä löytö! Meilläkin oli vuosi sitten hakusessa käytetyt, mutta mustia ei tullut ajoissa vastaan (ja piti olla pehmeä kantokoppa, musta runko ja kääntyvä aisa).

  1. Siellä on siis toinenkin muotoilija (vai muistanko ihan oikein), joka ei lämpene ”ylimuotoilluille” härveleille! 🙂 Meille olis passannut ihan pelkät rattaatkin, koska vintissä olis ollut vielä tallessa kaksosten vanhat pehmeät kantokassit (olivat käytössä vaan 5 kuukautta), mutta tässä oli nyt sattumoisin mukana tuo ihan erillinen koppa.

 2. Vaikuttaa todella hyvältä löydöltä! 🙂 Okei, olen lapseton, mutta silti sitä mieltä että vaunujen kaltaiset kalliit hankinnat kannattaisikin aina ostaa vähän käytettynä. Että pitääkö olla tuliterät, jotka maksoivat ”vain” alle tonnin. 😀 Tämä periaate pätee tietysti kaikkeen muuhunkin, mitä vaan on mahdollisuus hankkia käytettynä.

  1. Joo, hinnoissa on aika isojakin merkkikohtaisia eroja, Briot taitavat olla semmoista keskikastia, niitä tonnin rattaitakin tosiaan on!

 3. Tosi hyvä löytö. Rattaat on kalliit vaikka ne saisi kolmasosahinnalla ja äkkiähän ne tietenkin kuluisi uudetkin käytetyiksi, joten tuliterät ne ois joka tapauksessa vaan hetkisen.

  Tosin sen perusteella, mitä käytetyistä rattaista huuto.netissäkin pyydetään, päädyin ainokaiselleni hankkimaan uudet vaunut, koska laskin, että ne tulee maksamaan lopulta about saman verran kuin käytetyt, jos ne pitää suht hyvin ja myy sitten oman tarpeen jälkeen huuto.netissä. Tai ainakaan ei mitenkään tajuttomasti enempää. Ja miehelle perustelin, että jonkunhan on ne joskus uutenakin ostettava, että on sitten käytettynä myytävää 🙂 Mutta meille on kyllä käynyt niin, ettei ehkä olla ihan niin hyvin pidetty vaunuja, että saapi nähdä ostaako niitä sitten lopulta kukaan… 🙂

  1. Esikoisille haluttiin ehdottomasti uudet, mutta koska kuopukset yleensä perivät isosisarusten vanhat, aattelin, että tässä tapauksessa samalla logiikalla voi ostaa toisten vanhat! 🙂 Hinta riippuu tosiaan kunnosta, nämäkin (kuten myös aiemmat omamme) ovat esim. sisätiloissa säilytetyt. Maksettiin Happyista siis 260€, kun uudet vastaavat maksavat 795€.

  1. Poneista ei vielä luovuta, mutta tuplayhdistelmät lähtevät myyntiin heti, kunhan vaan saadaan aikaiseksi kuvata ne! 🙂

 4. Jes!

  Ja miten kiva niitä kapoisia rattaita onkaan lykkiä, kun on tottunut jyräämään tuplaleveydellä!

  1. Joo, sitä odotellessa, tällä hetkellä kun tuuppailee ihan tottuneesti semmoista 30 kilon kuormaa! Koko perheen voimin liikutaan paljon jalkaisin, mutta yksin lapsia kerhoon tai muskariin rahdatessa ne rattaat on vaan niin kätevät. Ja kaupungissa myös turvalliset!

 5. Mä puolestaan olisin kiinnostunut niistä Double Waveista (ja kahdesta kantokassista), joten ilmoittele ihmeessä myös täällä blogissa, kun tulevat myyntiin. 😉

  1. Just vastasin sähköpostitse yhdelle rattaista kiinnostuneelle, mutta hyvä tietää, että kiinnostusta löytyy, joten ilmoittelen täälläkin tarvittaessa! 🙂

 6. Musta on ihanaa, kun olet selkeästi yhtä pihi kuin minäkin! 😀 Meillä oli samat puoli vuotta käytössä olleet Happyt samaan hintaan ostettuna, ja samalla hinnalla sain ne myytyä vielä seuraavallekin, hyvä diili siis!

 7. Happyhappy joyjoy! Me ollaan kans oltu ihan jopa Brio-friikkejä alusta asti. Happyt hommattiin pojalle käytettyinä myöskin, vaunujen jälkeen siirryttiin Ponyn kyytiin ja hoidetaanpa tuokin syöminen triptrapin tapaisessa Brion versiossa. Tyytyväisiä ollaan oltu. Jopa niin, että seuraavalle pikku-asukille on jemmattu Happyjä varastossa ja kohtahan nuo saa käyttöön jo ottaakin 😉
  Ilmakumipyörät ois haaveissa täälläkin, mut en tiiä saako niitä ympättyä 2008-2009 versioihin..?

 8. Meillä on 2010 happyt mustana, tai no nykyään ruskeana. Säilössä oli aina auringolta suojassa, mutta kaipa me esikoisen kanssa liikuttiin niin paljon, että kankaat meni ruskeeksi 😀 Vinkki vitosena vaan, että pidä suojassa. Itse en voi myydä kun rungon joskus, sen verran kamalat nuo on nyt 🙁