Harmaannälkä

harmaatakotiin

 

Niin kun ei tuolla ulkona olis jo tarpeeksi harmaata, olen huomannut, että pitkästä aikaa mun tekisi mieli saada vähän harmaan sävyjä kotiin! Ensimmäinen omistusasuntomme, vuonna 2006 ostettu ja remontoitu 56m2 keskustayksiömme oli mustalla höystetty harmaa-valkoinen. Vielä edellisessäkin kodissa oli aluksi isoja harmaita seinäpintoja, joita sitten pikkuhiljaa alettiin maalata ja tapetoida mustavalkoisiksi. Vielä pois muuttaessamme siellä oli eteisessä harmaa seinä. Sittemmin ei harmaa olekaan ollut meillä edustettuna, joten nyt voisi taas olla sen aika. Taannoin jo sopivasti kiikutin vanhoja harmaita maalipurkinjämiä isäni autotallilta kotiin. Olkkarihan voisi olla ensimmäinen kohde, sen nykyasu kun itseäni jo vähän kyllästyttää. Tekstiileistä ja pikkutavaroista olisi tietenkin helpointa aloittaa. Yllä muutamia houkuttelevia tuotteita, pellavapöytäliina, ja -lakanat, ihanat harmaat samettisohvatyynyt, torkkupeitto ja betonilta näyttävä kukkaruukku. Taulujakin meillä olisi harmaan sävyissä.

Grey on my mind!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

    1. Paitsi että ihan pikkiriikkisen taisin välilä kyllästyä, kai. Vai miksiköhän se hetkeksi jäikään. Vaatteista ei kylläkään. 🙂

  1. Tuleekohan arjestanne harmaata? Äh, harmaata haukutaan ihan syyttä. Harmaita on moneen lähtöön, kauniita, eläviä sävyjä… Mottosi voisi olla: ”Löysin taas harmaan, tuon vanhan armaan!” Väripalalla pieni pala mustavalkoista tänään.

    1. Ei ainakaan elomme olis niin mustavalkoista, hah. Erityisesti villa ja sametti on harmaina niin ihania, aijai.