Harmaata villaaJättiläismäinen harmaa huopahelminauha löytyi Iittalan alesta (oikeasti se on sisustustarvike, mutta toimii hyvin myös kaulassa!), harmaat villatöppöset vauvat saivat mummalta. Mumma oli vuosia sitten löytänyt tieltä kivan mallisen yksinäisen vaaleanpunaisen villatöppösen ja kerännyt sen talteen. Nyt ystävänsä kutoi harmaat töppöset mallin mukaan. Kasvunvaraa löytyy rutkasti!

P.S. Kun päivän valoisimpaan aikaan kotiuduimme neuvolareissulta (vauvat ovat kasvaneet oikein hyvin!), jouduin vaativan valinnan eteen: päiväunet vai valokuvaus? Photoshopatuista kuvista kyllä näkee kumpi vaihtoehto voitti… 😉 Ostin viime viikolla ihan hyvän Canonin salaman, mutta jotenkin en osaa käyttää sitä näissä ei-ihmisiä-sisältävissä -kuvissa. Vauvakuvat kyllä saivat sen avulla ihan uuden ulottuvuuden!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Ihana kaulakoru! <3 Olen ajatellut pitkään että neuloisin tai virkkailisin itselleni samantapaisen. 🙂

  2. Eksyin blogiisi ystävän vinkkaamana. Täytyy myöntää, että eniten mielenkiintoa taisi herättää koulutuksesi, sillä pääsen toivottavasti ensi syksynä itsekin aloittamaan muotoilijan opinnot. Valmistuitko HAMK:ista?Myöhästyneet onnittelut vauvojen syntymän johdosta.

  3. Minäkin eksyin blogiisi, kun kiertelin vain aikani kuluksi blogista blogiin. Kiva blogi ja oikein paljon Onnea kaksosista ja voimia kaksosarkeen! Itselläni on joulukuussa 2007 syntyneet kaksoset ja vauva-arki on vielä tuoreessa muistissa. 🙂 Toivottavasti vauvat antavat teidän nukkua.

  4. Todella suloiset töppöset! Muistan itse tehneeni valkoiset pienet vauvan tossut yläasteen käsityötunnilla. Missä lienevät tänä päivänä?

  5. Aivan valloittavat töppöset! Kadehdin ihmisiä joilla lanka pysyy noin hyvin hallussa.Saara