Hipp hei hurraaMeidän sirkus kävi ”lomailemassa” Kainuussa. Ja laittamassa vauvojen rytmit päälaelleen, joten entistä väsyneempinä tultiin takaisin. Mutta onneksi jo yksi puolikas vuorokausi kotona näyttäisi saavan hommaa taas parempaan suuntaan!

Teimmepä kuitenkin varsinaisen löydön, kun huomasimme Vuokatin S-Marketin kauppaavan vauvojen Hipp-luomuruokia pilkkahintaan. Kajaanissa hinta näytti olevan tismalleen sama kuin Tampereella, joten olisko tuon Vuokatin edullisen hinnan syynä ihan puhdas erehdys? Lopputulema on kuitenkin se, että lähteissämme tyhjensimme kaupan hyllyt ja säästimme 50 senttiä joka purkilta! 🙂

Jokunen pienen vauvan vanhempi voi ehkä ymmärtää, ettei meillä ole ollut (kahden hyvin sylissä viihtyvän vauvan kanssa) aikaa askarrella ruokia omin pikku kätösin, vaan kaupan tarjontaan on hyvin pitkälti ollut luottaminen. Ja kun luomuakin on saatavilla, on sitä kiva ostaa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Ja kun HIPP-purkitkin ovat vielä ihan hauskannäköisiä! Ne on ihan parhaita kaikin puolin.

    Oon huomannut, että aika moni kauppa on niistä luopumassa koska tyhmät suomalaiset haluaa syöttää vauvoilleen myrkkyjä, joten saattoivat olla siksi niin halpoja? En tiijä, kunhan arvuuttelen.

  2. Täytyy pistää korvan taakse tuo Hipp-merkki, meillä kun ollaan vasta aloittelemassa kiinteitä eikä purkkiruokien maailmaan olla vielä kovin tarkkaan tutustuttu.

    Nostan kyllä hattua teille kaksosvauvojen vanhempina, meistä kun tuntuu että yksikin vauva vie kaikki kädet eikä välillä tunnu nekään riittävän!

  3. Olipa löytö! Hipp-ruoat ovat meidän tytön ehdottomia lemppareita, siispä herkkuhetkiä teidänkin lapsille :)!