Hylly leikkikeittiöön

leikkikeittio5

leikkikeittio1

leikkikeittio2

leikkikeittio3

leikkikeittio4

 

Kävimme penkomassa isäni autotallissa säilössä olevia tavaroitamme, kun käteeni osui vanhan kodin olkkarissa palvellut metrin pitkä puuhylly. Nappasin sen matkaan mukaan ja siitähän tuli aivan täydellinen seinähylly lasten leikkikeittiöön! Sen lisäksi, että koko ja väri ovat täydellisen sopivat, hylly ikäänkuin kokoaa aiemmin vähän irrallisena pyörineet kalusteet napakaksi kokonaisuudeksi. Eikä maksanut mitään.

EDIT:
Lasten keittiökokonaisuuden syntytarina täällä!

Kids’ own kitchen got a shelf (old one).

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Näyttää tosi kivalta tuo keittiö! Meidän tytölle joulupukki toi punaisen Brion hellan ja jonkun verran ostin pehmoruokia tytön leikkeihin Ikeasta. Suurin osa leikkiruuista kaupoissa on mielestäni tylsän ja halvan näköisiä. Mistä olet mahtanut löytää noita mukavan näköisiä puisia leikkiruokia?
    Kiitos vielä mahtavasta blogista! Täältä saa kovasti ideoita omaan kotiin 😉

    1. Mekko on vuoden takaista H&M:n mallistoa, oli pentele hautautunut ”väärään seuraan” joutumisensa takia noin 10 kuukaudeksi autotallille. Höh.

  2. Hei! Onko näissä kuvissa sitä muovimattoa? Miten se on kestänyt käytössä? Ja paljonko sen neliöhinta on?

    Kiitos jo etukäteen! 😀

    1. On kyllä. Neliöhinta oli 25 euron luokkaa. Hyvin on kestänyt, valkoisessa on mielestäni pienempi pintastruktuuri kuin mustassa, joten puhtaanapitokin on helppoa. Mustan maton koloista piintyneen lian irroittaminen on jotensakin haastavaa.