Hylly olkkarin nurkkaan

olkkarinhylly1

olkkarinhylly2

olkkarinhylly3

olkkarinhylly4

 

Syksyn tullen aloin kaipailemaan kotiin vähän lämpimämpää tunnelmaa. Kun ei tilillä ollut ylimääräistä uuteen raitamattoon, kaivettiin varaston perukoilta vanhat blogimatot (jotka ei edes olleet niin saastaisia kuin muistin!), toinen olkkariin, toinen lasten nukkumahuoneeseen. Ja sohvannurkkakin kaipasi hyllykköä, johon sommitella kivoja tavaroita. Viime viikonloppuna pääsin vihdoin äitini kyydissä Ikeaan, joten nurkkakin sai viimein hyllynsä. Vielä kun Tolomeo-valaisin ja lehtipinot vaihtoivat paikkaa, on tunnelma nyt kohillaan. Olin aikeissa stailata hyllyille erilaisia asetelmia, mutta vauva heräsi päikyiltään kesken puuhieni (isosisarukset olivat isovanhempien kanssa puistokierroksella ja mies teki kirjoitushommia), joten vain ylähyllyllä ehti tavara vaihtua…

Vanha V-kirjain odottelee vielä neljän vuoden jälkeenkin uutta maalipintaa (sen keltainen neon-putki on toisen kaapin päällä tallessa), ihanat maatuskat sain muinoin Ikea Live -lehden kuvausporukalta tuliaisiksi, pahvisalkut ja uusi sienivalaisin Tigerista, tuunaamani pikkulipasto Ikean.

New Ikea Shelves in livingroom.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Mä en tekisi mitään tuolle veelle; sehän on just epäydellisen täydellinen tuollaisena! Ja olen muuten niin kade siitä…kävis meillekin hyvin:)

  2. Ihana tunnelma tuossa kuvassa! Tosi kotoisaa ja kun koirakin vielä torkkuu sohvalla, meininki on ihan täydellinen 🙂