Hyvät ja halvat puistoiluasut

talvivarustelut1

 

Koska olen tunnettu aleretostelija, oli mun pakko esitellä teille tänään (tai oikeastaan eilen, kun tätä raporttia askarrellessa mentiin jo yli puolenyön), ah niin ihanassa koleassa sadesäässä, hyväksi havaitut ulkoiluasut. Koska raskaana oleva kaksosäippä ei millään jaksaisi pukea pakoon pyrkiville lapsilleen noin sataa erilaista kerrostettua vaatekappaletta, päätti äiskä vähän oikaista ja puki lapset jo kevyehköihin toppahaalareihin (alla sukkahousut, pitkähihainen trikoo ja fleecetakki). Ja haalarit on tietenkin ostettu jo tammikuussa, Stylepitin alennusmyynneistä (normihintakaan ei ole paha 44,95, mutta minäpä maksoin vain 28,95). Jalat sujautettiin niinikään jo tammikuussa Crocsin tupla-alesta (ale+ale-kuponki) tilattuihin varsikenkiin, ihan huipuiksi todettuihin. Vaikka kengissä on vielä kasvun- ja villasukanvaraa, ovat ne superkevyet, eikä niiden kanssa kompuroi. Ja plussaa tulee myös vedenpitävyydestä ja nopeasta puettavuudesta! Päähän laitettiin keväällä Bella Bambinan alesta hankitut Reiman neulemyssyt (Ovh 16,95, mutta irtosivat kympillä). Käsissä jo ainakin vuoden verran hyvin palvelleet Everestin fleecevuoriset saderukkaset (ihan edulliseen normaalihintaan Stadiumista aikanaan ostetut). Ja sama setti siis molemmilla. Jotain pientä kivaa ja vähän myös yksilöivää koristetta aattelin noihin hyvin pelkistettyihin haalareihin vielä keksiä.

Ulkoilin lasten kanssa reilun tunnin verran, ensin vettä vaan tihkutti ja lopuksi satoi jo ihan ankarasti, mutta kuivana nuo tenavat vaan pysyivät. Että vaikka kuka sanois mitä, ei toimivista ulkovaatteista ole pakko maksaa maltaita!

Tuotekuvat valmistajien sivuilta, räntäsadepilvi itse askarreltu.

As you can see, twins have very cheap but still functional outerwear!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. samainen haalari on palvellut niin moiteettomasti meillä talvipakkasillakin, että tilasin saman isommassa koossa. kylmimmällä kelillä,alle vedetiin vaan kerros villaa ja hyvin tarkeni pulkassakin nököttää. pikkuveli perii pienemmän haalarin ja päähän ja käsiin vedetään pinkkiä ja turkoosia reimatecciä.

    1. Kiva kuulla, että toimii myös pakkasilla! Tuntui vaan ensi hätään vähän ohkoiselta. 🙂