Iloiset puuhelmet
Vieläkös muistatte, millaiset iloiset huopahelmet tytön Iloinen takki sai kaverikseen? Halusin tehdä vähintään yhtä iloiset korut puuhelmistä ja nyt ne olis valmiit! Kaulakorussa eri väriset helmet ovat aina pareittain, rannekorussa yksi helmi kerrallaan. Koska kaipaan asioihin jonkinlaista ”kaavaa” ja kaikenlaiset ”tajunnanvirtatekniikat” ovat mulle suorastaan mahdottomia, oli tässä helmienpujottelussakin selkeä logiikka: vuorotellen isompia ja pienempiä helmiä, kantikkaat joukkoon sopivasti ripoteltuina (siinä sentään vähän sattumaa pelissä). Värit puolestaan on sijoiteltu siten, että mustien välissä on aina yksi väripari, jonka värit esiintyvät yhdessä jossakin takin taskussa. Muutoin nuo värivalinnat onnistuivat oikein hyvin, ainoastaan vihreä olisi saanut olla huomattavasti rusehtavampi. No jos nyt tarkkoja ollaan, niin ehkä violettikin vähän harmahtavampi… Korut näyttävät kovin pitkiltä, sillä kumpainenkin on tarkoitus kiepauttaa kaksin kerroin.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Heippa! sun blogia on niin kiva aina lukea.. Tulit mieleeni kun muistin että teillä taitaa olla tuo Hay:n nojatuoli. Kyselisin kokemuksia siitä eli onko hyvä istua, onko kuinka kova jos ajattelee olohuoneen nojatuoliksi? Olen käynyt kerran sitä jo ihastelemassa liikkeessä mutten ole uskaltanut vielä ostaa 🙂 Olisi kiva jos kertoisit käytännön kokemuksia siitä. Ja ainiin, kaatuuko herkästi jos lapset kiipeää siihen?

    1. Ei keikkaa helposti, tänään viimeksi tuli testattua. 🙂 Yllättävän mukava se on istua, mutta pitempiä istumasessioita ajatellen olemme varustaneet tuolit taljoilla ja lisäksi tykkään pitää tyynyä ristiselän kohdalla. Itselläni on pitkä selkä, joten hiukan lyhyeksihän tuo selkänoja kyllä jää.

  2. Ihanan värikäs koru. Sehän käy myös mustien vaatteiden kanssa jos iskee värin tarve. 🙂 Mistä olet hankkinut helmet?

  3. Upeet helmet! Itse satuin löytämään keltaisia muovihelmiä kahdessa koossa ja oli pakko tehdä kaulakoru niistä. Sellainen kunnon pitunen. Tykkään sun blogista, ja varsinkin sun lempiväreistä 😉