IltapuhdettaHuomenna alkaa eteisen seinien tasoittaminen, ihan Ammattimiehen toimesta. Sitä silmällä pitäen piti seiniä peittäneet lasikuitutapetit repiä irti. Ne olivatkin sitten koko asumuksen viimeiset! HUH!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Alimmaisen kuvan pinta on komean näköinen noin – ette sitten ajatelleet ihan tuollaiseksi jättää? 😀

  2. täällä olis samaa hommaa edessä…vaan mietin jos vetäisin tasoitteen lasikuitutapetin päälle,ja sitten hirmuinen hiomisurakka…onko joku syy miksi revitte irti?takkahuoneeseen laitoimme tasoitetapettia päälle,ja siihen tapetti päälle.kallista vaan tuo tasoitetapetti!perhanan 90luku ja lasikuitutapetti villitys…!!!

  3. Tein viimeksi keväällä remonttia. Lasikuitutapettia ei ollut, mutta 60-luvun lopulta saakka lukuisia kerroksia erilaisia muita tapetteja. Niitä oli "kiva" irrotella ja hommaa riitti, kun osa lähti postimerkinkokoisina paloina irti. Yksi tapeteista oli todella kauniis ja tuntui huutavalta vääryydeltä repiä se irti, mutta minkäs teet kun edellinen kerros oli jo pahasti vaurioittanut pinnan. Remppatsemppiä ja hyvää viikonloppua!

  4. Ihan alin kerros ihanan "ruusuoliivin" värinen ja sanoinkin miehelle, että jos se sopisi väreihimme, voisi sen raaputtaa esiin. Mutta kun ei sovi väreihin ja raaputusurakkakin olisi ollut loputon (sillä päällä oli monen monta maalikerrosta), jätettiin väliin.Maalarimme sanoin: Lasikuitu sopii veneisiin, ei seiniin. 😉 Ei vais, jos se on tiukasti kiinni pohjassansa, on ylitasoittaminenkin ihan varteenotettava vaihtoehto. Se saattaa tosin vaatia ainakin yhden ylimääräisen tasoituskierroksen, ihan jo pintastruktuurista johtuen. Mutta koska meillä tapetti oli jo paikoin irti betonipohjastansa, oli se kannattavaa ja suht helppoakin poistaa. Ja vielä kun lasikuitu on synteettinen materiaali, eikä se paljon hengitä, oli viimeisenkin kasari-ysäri-jäänteen kohtalo sinetöity!