Irtosivuista tauluiksiKun hieno pahvisivuinen kuvakirja on lukuisten paikkaustoimien jälkeen peruuttamattomasti lärvähtänyt, on hienoimmista sivuista aika tehdä taulut. Ankka ja leijona ovatkin jo päässeet kehyksiin. Tosin leijona vaatii ehdottomasti keltaiset raamit, joten kun aika antaa myöden, kiipeän vinttiin noutamaan kaksi samanmoista Ikean vanhaa pulleaa kehystä ja sutaisen ainakin toisen niistä keltaiseksi!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

12 kommenttia

 1. Ihanat taulut! Ystäväni sanoi minulle muutama päivä sitten, että löysi niin ispiroivan blogin ja esitteli blogiasi minulle innoissaan=) Kerroin, että tätä on seurattu jo tovi jos toinenkin=)

 2. Ihana kollaasi ja kivoja uusia tauluja :)!. Kiitos ideasta, taidan katsella neitokaisen kirjoja tänään sillä silmällä ;). Muutama paksu kehyksinen Palaset-kehys onkin odottanut sopivia kuvia sisäänsä..

 3. Hei.

  Kiitos ihanasta blogistasi! Oisko mahdollista saada tietää seinän harmaa ja valkoinen värikoodi sekä ton keltaisen kranssin? Tarkoitus ei ole tehdä samanlaista kuin teillä :-). Olen ihan vähän epätoivoinen kun etsinyt tietynlaisia sävyjä eikä vaan ole onnistunut juuri sen sävyistä ostaan jota olen ajatellut.

  1. Seinän harmaa on NCS-kartaston S 3500-N. Heti sitä kysyttiin, kun en muistanut lisätä koodia tekstiin! 😀 Valkoiset maalimme ovat ihan sävyttämättömiä perusvalkoisia. Kranssia ei ole itse maalattu, vaan se on tuollaisena keltaisena Tiimarista ostettu. Mutta lastenhuoneen keltainen seinä on Tikkurilan kartaston L300. 🙂

  2. Hei. Ihana blogi! Löytyy paljon inspiraatioita. Tuo harmaan sävy on kivan näköinen kuvissa. Onko se siis Teknoksen maaleja? En Tikkurilalta tuollaista sävyä löydä? En löydä sieltä NCS-kartastoa. Vaivautuisitko vääntämään oikein rautalangasta?! 😉

   1. Heipähei! Kyllä kaikkien valmistajien maalit pitäisi saada sävytettyä noiden NCS-kartaston sävyihin. Se kun on maalivalmistajista riippumaton värikartasto. Meilläkin niitä harmaita on sekoitettu sekä Tikkurilan että Sadolinin maaleihin.

  1. Sivut ovat Stella Baggottin Taaperon eläinkirjasta. Itse ostin sen Tampereelta, Kalevan Prismasta.

 4. Täältähän löytyy paljon kirjavinkkejä taaperoikäisille! Onkohan tämä jo neljäs kirja, joka pitää blogisi innoittamana heti hankkia omalle lukutoukalle. Paikallisesta kirjakaupasta on tosi turhauttavaa etsiä selkeitä ja kauniita kuvakirjoja. En tiedä, piiloutuvatko ne parhaiden kirjojen selät aina muiden taakse, vai enkö osaa etsiä. Sulla on asiallinen blogi, kiitos päivän piristyksestä.