Isänpäivä

isanpaiva1

isanpaiva2

isanpaiva3
 

 

Isänpäivää vietettiin hyvinkin perinteisissä merkeissä, eli lahjat vietiin sänkyyn ja sen jälkeen isä kammettiin valmiiseen aamupalapöytään. Pienimmäinen (2v 9kk) oli liimaillut päiväkodissa suorastaan liikuttavan ihanan mosaiikkiteoksen, jolle löytyi varastoistani juuri täydellinen musta kehyskin. Lasten askarteluiden lisäksi isä sai lahjaksi aivan täydellisen H&M:n villatakin (villaa ja viskoosia) ja tarpeellisia parrashoitoaineita.

Father’s Day gifts.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Isänpäiväkorteissa oli meilläkin (kahden lapsen otoksella) tullut mukaan valokuvaa. Uudistusta siis, vielä kun saisi lapsilähtöisyyden mukaan! Aikuisen silmiin valokuvapohjainen kortti kieltämättä näyttää virtaviivaiselta ja tyylikkäältä, mutta eskarissa tehty kortti ei koskaan meillä päätynyt isänpäivätervehdykseksi, koska siinä oli lapsen mielestä ”rumaa sotakuvaa”. 6-vuotias ei tunnustanut itse kuvanneensa, mutta ehkä kuitenkin ovat ryhmässä näitä kuvanneet? Illalla isä sai toki luettavakseen ne kääntöpuolen kauniit sanat 🙂

    1. No juu, ei meilläkään tunnustauduttu valokuvaajiksi, vaikka kyllä sen olisi kuvitellut olevan ihan toteutettavissa. :/ (Nyt vasta huomasin kommentin)