IsänpäivääMiehen kanssa yhteistuumin askaroimme isukeillemme kortit, minä ensin (ylempi kortti) ja mies perässä (alempi kortti). Materiaaleina on musta kartonki, Bo Conceptin kuvastosta revityt kuvat, liimapuikko, hopeiset niitit ja uutukaiset teipit. Ukkokulta on askarrellut kuulemma viimeksi ala-asteella, mutta hyvinhän tuo näytti häneltäkin sujuvan!

Ikean euron maksavat mustat pikkukassit kelpaavat mainiosti myös lahjakasseiksi. Sen lisäksi että ne maksavat vähemmän kuin suurin osa paperisista (ja useimmiten lisäksi törkeän rumista…) lahjakasseista, kestävät ne myös huomattavasti pitempiaikaista käyttöä! Samaisen putiikin isommat, alle kaksi euroa kustantavat mustavalkoiset kassit säilövät meillä mm. pipoja, hanskoja, kaulaliinoja ja vauvojen tarvikkeita.
P.S. Vielä on tämä vuorokausi aikaa osallistua kylttiarvontaan! Saataisiinkohan me 100 osallistujan raja rikki…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Mahtavat askartelut! Ja ihanaa kun mieskin innostui tekemään omalle isälleen :)!! Hip hei hurraa!Ja kiitokset kassi-ideasta, täytyykin ostaa useampi kun seuraavan kerran pääsen ikeaan. Noissahan on kiva antaa lahjat ja kierrättää naistenlehdet kavereille 😉

  2. Juu minäki haen heti ensi tilassa noita musti kasseja varalle kaappiin. Joku värillinen nauha vielä rusetiksi sankaan!