JättiläislegojaNämä legorasiat tulivat Citymarketteihin loppusyksystä, juuri kun jäin pois töistä, enkä liikuskellut enää kyseisen automarketin lähettyvillä. Mutta hyvä niin, koska tammikuussa näitä sai Cittarin alelaarista pilkkahintaan! Jollen ihan väärin muista, maksoin noista pienemmistä 7 ja isommista 10 euroa, alkuperäiset hinnat kun pyörivät siinä 17 ja 27 euron kieppeillä. Haluaisin vielä pari keltaistakin, ja arvatenkin nyt harmittaa kovasti etten ostanut niitä jo silloin! Laatikot täytettäneen leluilla ja muilla härpäkkeillä, varmasti myös legoilla.

Pidän kovasti myös noista Ikean komeroista. Niihin uppoaa mukavasti kaikki vauvojen vaatteet ja lelut. Jaloiksi valitsin mattamustat alumiiniset Bestå-jalat, ne Stuvan omat pastelliset kun eivät oikein uponneet…

Nuo ovet ja laatikon etusarjat miellyttävät silmääni niin kovasti, että olen harkinnut korvaavani niillä kirjahyllymme lasiset laatikon etusarjat. Kiinnityssysteemien yhteensopivuus täytyy tosin tarkistaa vielä ennen mahdollista ostopäätöstä.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

 1. No justiinsa viime kerralla katsottiin tuota kaappisysteemiä Ikeassa ja päätettiin mittailla pikkuhuoneen seinustat, jos laitettais lelu-/vaatekaapeiksi noita. Kiva kuulla, että toimii myös käytännössä.

  Boksit kivat kans.

 2. Meillä on tuollainen legon säilytyslaatikko. Hieno mutta jopa 4.v lapsen vaikea avata, kun on tuollainen nostettava kansi 🙁

 3. Meilläkin on alesta ostettu muutama, tosin pienempiä legolaatikoita. Tykkään. Olet omasi saanut kyllä tosi edullisesti. Itse en malttanut pysyä noin tyylikkäässä värivaihtoehdoissa, vaan laatikot loistavat perusväreissä.

 4. Kivaa tuo mustavalkoisuus teillä ja vielä kun on kurinalaisesti ulottuva ihan kaikkeen! Kun lapset kasvaa niin varadu vaan siihen että kyllä niitä värejä alkaa tulla, lapset rakastaa värejä! Sydän sulaa siinä vaiheessa kun haluvat muovihärpättimet kaupasta, joissa miljoona väriä! Paatuneempikin minimalisti-äiti heltyy 🙂

 5. Tiinakaisa, runko on kyllä hieman heppoinen, kun ei siinä ole sidelistaakaan keskellä, mutta seinään kiinnittäminen kyllä lujittaa rungonkin. Ja ovethan on ihan maalattua mdf:ää. Nätti on, ihastuin siihen heti kun se tuli valikoimiin. Muistuttaa juurikin sopivasti Asplundin Snow -lipastoja.

  Minien äippä, ei kerrota kenellekään, mutta kyllä meiltä löytyy nyt jo värikkäitäkin leluja, ne on vaan rajattu kuvien ulkopuolelle… 😉

  Minna, tarkkana oot ollut, siellähän ne meidän mussukat poseeraa (niin ja äiti kans), kaksi kuukautta nykyistä nuorempina!

 6. voi onkohan täälläkin päin cittari myynyt alessa noita bokseja?! en kyllä juuri koskaa asioi cittarissa joten on voinut ollakin, silloin kun niitä sieltä etsin ne oli normihintaisia ja väreinä oli punainen, keltainen ja sininen/vihreä?… eikä kokovaihtoehtojakaan montaa ollut.

  Stuvaa mekin katseltiin mutta vielä ei ostettu, yksi Pax-komero tuli makkariin ja se on vielä vetimettömänä, ostettiin yhet rivat mutta näytti niin kivalle ilman että olkoon nyt niin toistaiseksi.

 7. Ostin boksini Lielahden cittarista. Tampereelta siis. Cittarithan ovat käsittääkseni kauppiasvetoisia, joten niissä on kussakin vähän eri meiningit. Mutta monesti tosi hyviä alennuksia siis, joten tykkäänkin käydä penkomassa niiden alelaareja. Bokseja oli useamman värisiä, äitini osti muutaman pienemmän limenvihreän boksin ja sitten siellä oli myös kahden kokoisia keltaisia legoukon päitä (isompi kympillä!) ja pienellä päällä varustettuja kannellisia ”roskakoreja”. Nuo kaksi valkoista olivat viimeiset, mutta mustia oli hurumycket. Hitto vieköön, etten ostanut niitä keltaisiakin.