Jättilautanen ja uusi osoite

jattilautanen1

jattilautanen2

 

Kuvassa tyttö esittelee Kodin Ykkösestä tekemääni huippulöytöä, poistohyllyssä kympin hintalapun kanssa maannutta, mutta kassalla vitosen hinnalla myytyä jättikokoista koristelautasta. Broste Copenhagen -merkkinen mdf-lautanen oli ostettaessa greigen (=harmaanbeige) värinen, mutta sai hyvin nopeasti pintaansa mustan liitutaulumaalin. Lautasen loppusijoituspaikka on vielä hakusessa, sitä kun voi käyttää taulun kaltaisena objektina, tarjoilualustana tai vaikka muistitauluna.

Ja kuten jo saatoitte blogin uudistuneesta ulkoasusta päätellä, olemme me Divaaniblogilaiset muuttaneet muiden Allerin blogien kanssa yhteiselle Idealistalle. Ulkoasua oli kovin vaikea suunnitella etukäteen, kokonaisuutta näkemättä, joten pientä hiomista on varmasti vielä luvassa. Kuvatkin nyt himpun verran levenevät. Yritän tässä pikimmiten käydä päivittämässä uuden osoitteen mm. Blogloviniin. Tervetuloa mukanani uudelle saitille!

My new cheap giant mdf plate, painted black. And a new blog address.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Olenko jotenkin taitamaton vai ovatko kuukausittaiset arkistot hävinneet jonnekin Idealistan myötä? Niin ja kiitos sisällöltään minua kovasti miellyttävästä blogista.

    1. No samaa kaipailen minäkin, olen laittanut sähköpostia aiheesta, joten toivotaan että saataisiin se pian takaisin! Ja kiitos itsellesi, kiva että kelpaa! 🙂