Joulu alelaarissa

Juuri kun tästä tämänvuotisesta päästiin, minä pihi hamsteri valmistauduin jo tuleviinkin jouluihin, kun niihin Tiimarin alelaarissa törmäsin. Koska aidot ja oikeat tonttulakit tapaavat olla punaisia, kuulukoon tuo väri (hillityssä määrin) tuleviinkin jouluihimme. 12 punaista palloa, 8 hopeista tähteä, hopeinen kuusen latvatähti, kaksi valkoista olkipukkia, sekä sokerina pohjalla fleecekankaiset tonttuasut kumpaisellekin ipanalle (tytölle mekko, pojalle housut ja takki, parin joulun päästä saattavat jo pysyä päällä ja olla kovakin hitti!), irtosivat kaikki 70% alennuksella, yhteensä 16 eurolla.

Tässä kuvia myös joulunaikaisesta keittiökaappien päällysestä, jonka unohdin tuota aiempaa jouluraporttiani varten kuvata. Synttärikoristeet siis vaihtuivat Citymarketista muutama vuosi sitten ostamaani valkoiseen havuköynnökseen, jota koristivat valot, lintu ja jokunen pallo. Koska tuo viritys on ollut ihanan tunnelmallinen, kuorin tänään pallerot pois ja jätin loppuhökötyksen vielä talviseksi koristeeksi.

Hyvää/parempaa/parasta vuotta teille kaikille, rakkaat lukijaiseni! Toivottavasti jaksatte roikkua mukana jatkossakin! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. samoin hyvää uutta vuotta! ja minä ainakin kuulun jatkossakin lukijoihin 🙂 Meillä lähtee tänään kuusi yms.. jotain tunnelmavaloja ja paloja jätän vielä mitkä ei oo niin jouluisia.

  2. Selailin Iittalan sivuilla uutuuksia ja Hurraa!- mukista tuli välittömästi teidän koti mieleen 🙂