Joulukorttikuvaukset

korttikuva1

korttikuva2

korttikuva3

korttikuva4

 

Ostin kivat pukkikortit Tigerista jo hyvissä ajoin marraskuussa, mutta niin se edullisten joulumerkkien lähettämisaika vaan pääsi sujahtamaan ohi, ennen kuin kortit oli postissa. Ja sittenpä sainkin idean, jonka mukaisesti napsittiin tänään lähemmäs 200 ruutua joulukorttikuvia. Äiti kuvasi ja isi toimi haastavassa kuvausjärjestelijän tehtävässä. Tässä parhaimmat, joista ajattelin koostaa yhden postikortin kokoisen läpykän.

Ja ennenkuin kukaan ehtii kysymään, niin kärpässienikoristeet ovat viime- ja toissavuotisia ostoksia (Stockmannilta ja Anttilasta), kärpässienihatut ostettu toissa viikonloppuna Ikeasta.

Photos for our this year’s Christmas card.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Iiiik miten suloisia!! Ihan paras idea, vaikka ei varmasti helpoin tehtävä johon itsenne värväsitte 😀 Mutta parhaimmat kuvat saakin kaiken tohinan keskeltä!

  2. 🙂
    Otin vastaavat kuvat meidän kolmikosta, jonka pienin on 2 vk vanha, ja sain jopa muutaman onnistuneen otoksen! Onnistumisen avaimena taisi olla se, että jätin suosiolla värikoodiin pukemiset ja muut ambitiot syrjään, ja mentiin enemmänkin ”hei-tyypit-vauvalla-on-silmät-auki-nyt-tänne-ja-äkkiä – konseptilla!

  3. Ihanan raikkaat joulukorttikuvat ja mikä meininki! 🙂 Pitkään olen ilolla blogiasi seurannut, vaikken koskaan kommentoinut. Kiitos, kun lapsiperheen arjen keskellä teet myös tätä. Leppoisaa joulua!