KaakkuprotoVauvisten 1-vuotissynkkärit lähestyvät uhkaavaa vauhtia ja juhlajärjestelyt ovat ankarassa mietinnässä. Juhlien teemana on tietenkin Sirkus. Olen suorastaan täpinöissäni, koristeitakin on tilattu Ameriikasta asti! 🙂 Tänään, isänpäivänä, oli luonteva tilaisuus testata suunnitelmissani ollutta kaakkua. Täytteiden makuyhdistelmä, sitruuna-lakritsi (valikoitui koristeiden värimaailman mukaan), oli oikein kelvollinen, joskin lakutäytteen koostumusta muokkaan vielä kiinteämmäksi. Tänään meitä oli sen verran pieni porukka koolla, että tein vain kolmen munan pohjan, pienimpään mahdolliseen vuokaan, joka nyt sattumoisin oli tuollainen suorakaiteen muotoinen. Varsinaisesta juhlakaakusta teen kyllä pyöreän, vissiin raitoja ja palloja koristeeksi siihenkin. Ellei sitten lippunauhaa… Sokerikuorrutteet hain Ullan unelmasta. Musta väri oli lopussa, joten tällä kertaa korvasin sen kaulituilla Kick-patukoilla. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun moisia kuorrutehienouksia käsittelin, mutta hyvinhän tuo sujui aloittelijaltakin. Idean sain Kanelimaan keväisistä kakkupostauksista (tästä ja tästä, mutta nytpä huomasin tämänkin), että kiitokset vaan sinne kosken toiselle puolelle! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

22 kommenttia

 1. Onpas mainion (ja maukkaan!) näköinen. Vähän hävettää omat räpellykset tällaisten rinnalla kyllä. 😀

  Nimimerkillä, yritin tehdä suoria viivoja

 2. Härregud, kuinka hieno kakku! Meilläkin 1-vuotisjuhla on jo nurkan takana, mutta olen onnistunut ulkoistamaan kakun leipomisen taitavalle ystävälle, huh.

  Ihana teema se sirkus!

 3. Ihania kakkuja. Minunkin pitää päästä testamaan tuota kuorrutetta.
  Haluaisin kysyä Wave naulakoista mitä teillä oli jossakin huoneessa. Olemme harkitsemassa sellaista kylpyhuoneeseen ja haluaisinkin kysyä toimiiko se sinusta sellaisessa käytössä? Saako siihen kivasta pyyhkeet roikkumaan. En ole tainnut koskaan nähdä kyseistä naulakkoa livenä.

 4. Siis oikeesti. Viirinauhaa, keltaista, mustaa, valkoista. Mustaa, keltaista, viiriä. Viiriä, mustaa, valkoista, viiriä, sirkus. Miksi olet divaaniblogien joukossa, jotain uutta ja omaperäistä kiitos!

  1. Voi voi sentäs… Juuri Sinua varten laadin tuon varoitustekstinkin tuohon sivupalkkiin! ;D Ja mukana oon, kun kerta pyydettiin!

  2. Niin ja sitä vielä piti sanomani, että laittelen kotiani oman perheeni maun ja tarpeiden mukaan, päämääräni ei ole olla mikään trendien edelläkävijä.

 5. Oi, mikä kakku! Kiva että inspiroiduit! Ja niin jämptit raidat ja pallot oot tehnyt. Tuota suorakaiteen muotoa pitäisi kyllä useamminkin käyttää. Kick-patukat on muuten mun suosikkeja!

  1. Jämptit raidat sai pizzaleikkurilla. Miksiköhän se patukan nimi piti mennä vaihtamaan Käckistä Kickiin? Ihme homma.

 6. Ja arvaappa vaan, että aloin jo nyt miettimään tammikuussa koittavia 2v juhlia, kiitos siis inspiraatiosta. Jotain ihanaa värikästä kakkua meillekkin!

  1. No mutta hieno oli sunkin kaakkus! Ja suorastaan hirvittävän komiat juhlat muutoinkin! 🙂