Kaksi klassikkoaJenkkikassit ja Brion Puck. Kun olin pikkulikka, oli pikkuveljelläni pieni sininen jenkkikassi ja itselläni punainen putkikassi. Teini-ikäisenä omin veljeni kassin ja käytin sitä jopa ”iltalaukkuna”! Pari vuotta sitten palautin sen viimein oikealle omistajalleen. Joten voitte ehkä ymmärtää, että riemuni oli käsinkosketeltavaa, kun näin moisia Kuopuksen ikkunassa.

Jos tarvitset vain yhden jenkkikassin ja värivalikoima riittää, kantsii tamperelaisten käydä ostamassa se Kehräsaareen uusiin isompiin tiloihin muuttaneesta Kuopuksesta. Mutta jos tarttet kerralla useampia tai haluat lisää värivaihtoehtoja, kantsii veskat tilata suoraan Patalaukulta. Minä tilasin neljä, vaaveille mustan ja valkoisen, pikkusiskolle pukinkonttiin mustan ja kummiplikalle synttärilahjaksi keltaisen. Ostin keskikokoiset kassit, jotta niiden käyttöikä olisi pitempi. Näihin saa mahtumaan tarvittaessa vaikka yökyläilytarpeet. Siis sitten joskus, vielähän vauvat eivät ole yön yli hoidossa olleet. Tallinnan reissulla, 8 kuukauden iässä, nukahtivat ensimmäistä kertaa yöunilleen ilman äiskää tai iskää, kun mamma ja pappa saivat vastaan taistelevat lapsoset taintumaan. Äiskällä ja iskällä oli samaan aikaan tärkeät isännöinti- ja emännöintitehtävät meneillään, joten se oli pakkorako.

Ja Puck (ensiesiintyminen jo vuonna 1964!) irtoaa Vapaavalinnasta viidellätoista eurolla, kun joissain putiikeissa siitä joutuu pulittamaan yli tuplasti!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Ihanat! Mullakin oli pienenä tuollainen laukku punaisena, ja jottei liian söpöksi mennyt, liimasin siihen krokotiili-tarran, hmm…

  2. Mulla oli punanen lapsena kerholaukkuna. Muistan vieläkin, miltä laukku haisi. Haju lienee tullut eväistä, joita laukulla kerhoon rahdattiin. Onpas sulla huuuuurjan pitkä tehtävälistä! Informoi kun otat kirppispöydän niin tuun ostamaan sieltä kaikki kivat vauvanvaattet.

    1. Listaa on juu siunaantunut… :/ Luulen hankkiutuvani eroon vaan tavallisimmista perusvaatteista ja säästäväni kaiken vähänkään spessumman, ikäänkuin aarteina. 🙂 Niin mun äitikin teki ja on ollut ihan hauska hypistellä omia vauva-ajan vaatteita. Joskin ne oli ihan susirumia (oi ihana 70- ja 80-lukujen vaihde!) ja kuluneita… Mustat, harmaat ja valkoiset, lähinnä yksiväriset ja raidalliset vaatteet on kuitenkin niin ajattomia, että niitä vois V&V:kin suostua potentiaalisille lapsilleen pukemaan.

      P.S. Maistuikos pizza? Harmitti jälkeenpäin, etten jäänyt kyselemään kuulumisia, mutta kun junakin oli myöhässä ja mulla oli jo kaamea kiire kotiin keittämään lapsille iltaapuuroa ja miehellä hakemaan koiraa hoidosta. Että vauhdilla mentiin ohi!

  3. Kiva että äiti on säästäny sun vauvanvaatteita. Mulla on vaan pari mekkoa, muut äiti on laittanu eteenpäin. Samanlaisia huonoja jemmaajia ollaan. Kirppiksiltä löytyy kyllä kivoja vauvanvaatteita. Jotenkin kiva, että niitä on pesty ja niistä on lähteny kaikki käsittelymyrkyt sitten varmasti pois. Pizza oli kiitos kysymästä aina yhtä hyvää. Ymmärrän että kun kaksi on nälkäsiä, on kiire kotiin padoille. Mutta eiköhän me törmäillä, pian ehkä kärrytouhuissa!

  4. Noi kassit ovat vaan niin ihania. Tilasin emännälle pikkukassin kun täytti vuoden, hups kun samalla tuli tilattua myös itselle. Mahtuu hyvin kantaa miniläppäriä tuossa.

  5. Ihania laukkuja! Lasten Metsolassa on myynnissä noita myös, kumpi sitten lienee se alkuperäinen….