Kalenteri-ihanuus


Ikuisesti voimassa oleva kalenteri löytyi Hops Shopista. Ja postinsetä kiikutti sen perille vain kahta päivää myöhemmin! Kalenteri saa kodin mustasta Ribbasta ja ihanat valkoiset pyöreäkulmaiset kehykset saanevat väliinsä vauvakuvia ja perhepotretteja.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

 1. Hei kyselin tuolla alempana teidän Tolomeo valaisimista. Kerro mulle kaikki niistä jookos. Kiitos.

 2. Pakko nyt kerrankin jättää kommentti – sun blogia on jotenkin niin kiva seurata, kaksosten elämää ja kasvamista ja sun tyylikästäkin tyylikkäämpiä puuhailuja ja käsityöhommeleita. Olet tosi inspiroiva kaikin puolin ja aina odotan sun postauksiasi aivan innolla. Niistä tulee itellekkin ihan sellanen fiilis, että aina pitää jotai puuhailla ja laitella täällä kotosalla. Tosi kiva blogi – ja jaksamista äidille arkeen, toivottavasti jaksat postailla vielä kauan!

 3. Amalia, olemme nyt lomareissussa, joten valitettavasti en saa tarkistusmitattua varjostimien kokoja, mutta muuta faktaa voin kyllä kertoa! 🙂 Molemmat Tolomeot on tilattu saksalaisesta verkkokaupasta, http://www.light11.eu. Molempien varjostimet ovat harmaata satiinia ja ne olivat halkaisijoiltaan suurimmat mahdolliset, eli mitä ilmeisimmin siis jalkalampun 42cm ja kattolampun 52cm. Jalkalamppu tilattiin muistaakseni jo 2006 ja siitä maksettiin Upsin toimittamana alle 600 euroa (kun Vepsäläisellä pienempi paperivarjostimellinenkin maksoi tonnin…). Nyt on hinnat näemmä nousseet muutamilla kympeillä. Kattolamppu tilattiinkin sitten vasta tähän nykyiseen kotiin ja Upsilla tuli sekin.

  Olen ollut kaikinpuolin tyytyväinen putiikin toimintaan! Vähän ennen takuuajan umpeutumista jalkalampun muuntaja pimeni (oli pitänyt himmennettäessä sirisevää ääntä alusta asti, joten oli viallinen) ja jo muutama päivä sähköpostitse tekemäni reklamaation jälkeen uusi osa oli jo ovella. Että enpä voi kuin suositella! 🙂

  http://www.light11.eu/Floor_lamps.17/Tolomeo_Mega_Satin_with_dimmer.131.html
  http://www.light11.eu/Pendant_lights.61/Tolomeo_Mega_Sospensione_Satin.4900.html

 4. Tuo kehyskö on sopiva tuolle julisteelle? Omani on odotellut kaapissa hyvän tovin, kun luulin sen olevan passeli erääseen vapaaseen kehykseen mutta olikin kovin oudon mallinen. Siis kehys, tai juliste, sama se, mutta yhteen eivät sopineet. 😀 Pitänee lähteä isompia kehyksiä hankkimaan!

 5. Rillirousku, tuota paspista joutui kyllä hieman viiltelemään suuremmaksi. Ja jälkihän ei ole ”ihan” samanlaista kuin tehdastekoinen… 😉

  Eipä kestä Amalia! 🙂